hvordan du udskifter en cd -drev i en stationær computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-18

Udskiftning af en cd- drev på en stationær computer er ikke anderledes end at erstatte et dvd-drev eller en harddisk er installeret på systemet . Det kræver , at computeren åbnes for det indre installationen. Dog bør personer, der aldrig har installeret hardware i en computer ikke føler sig intimideret , som den faktiske fjernelse af gamle drev og installation af det nye drev kun tage et par minutter at udfylde

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .
Ny cd-drev .
Internetadgang .


1 .
Power ned for computeren og fjern alle kabler kører ind i bagsiden af computeren .
2 .
Fjern Phillips skruer langs bagsiden af systemet , og skub derefter åbne computerens kabinet til at afsløre det indre af computeren .
3 .
Afbryd strøm og data kabel fra bagsiden af den nuværende cd-drevet , og skub derefter diskdrevet ud af computeren .
4 .
Sæt den nye CD drev ind i åbningen forladt af den gamle drev. Tilslut strøm og data kabel , der oprindeligt forbundet til den gamle drev, i strøm og data port på bagsiden af den nye CD drev .
5 .
Luk computerens kabinet , stram Phillips skruer og tilslut alle kabler til systemet .
6 .
Tænd computer , derefter gå til cd -drevet 's fremstilling hjemmeside . Vælg " Support "efterfulgt af " Downloads ". Vælg den cd -drevet model, du lige har installeret , og vælg derefter operativsystemet kører på computeren . Klik på download-linket for chauffører og vente på det helt overføres til computeren .
7 .
Dobbeltklik på den hentede chaufføren for at indlæse driveren installationsguiden . Følg anvisningerne i guiden til helt at installere driveren . Når du er færdig , skal du genstarte computeren, og den nye cd-drevet er klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne visitkort oplysninger 

Kommentarer

Code:
change