hvordan man kan ændre farven på din bærbare computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-29

Der er mange forskellige farvede bærbare computere til rådighed på markedet, men de kan udgøre et par forskellige problemer . Hvis du har en bærbar computer , der virker fint , vil du ikke nødvendigvis ønsker at købe en helt ny bare på grund af farven . Det andet problem er , kan du-en dag-ville virkelig ønske , at du ikke havde købt en lys-grøn laptop . Der er en meget billig og ikke-permanent løsning til at få en farvet laptop. Laptop skind-tynd , klistermærker , der passer på toppen og inde i din computer-kan købes ændre farven på din computer . Bedst af alt , de er også aftagelige

Du skal bruge: .
hud
Laptop .
Ren klud .
Tape.
Saks.
Kreditkort .


1 .
Køb en hud , som du ligesom i enhver farve eller med en grafisk . Sørg for, at du køber en hud i den rigtige størrelse , så det vil passe til din bærbare computer ordentligt .
2 .
Tør toppen af din computer for at fjerne snavs eller skidt . Hvis der er nogen spild , rense dem af med en let fugtig klud
3
Placer huden-. med opbakning stadig på-på toppen af din bærbare computer . Når det er helt centreret , tape top og bund af huden til den bærbare computer . Dette vil sikre, at huden er perfekt centreret , når overholdes til den bærbare computer .
4 .
Fold den venstre side af huden tilbage , indtil du når båndet . Skrælle den tilbage fra bare at venstre side af huden. Skær opbakning af med en saks .
5 .
Fold den venstre side af huden ned igen langsomt . Mens du folde huden ned , skal du bruge et kreditkort til at skrabe-forsigtigt-huden ned på den bærbare computer. Dette vil sikre, at der er nogen luftbobler fanget i huden .
6 .
Fjern tapen fra den bærbare computer . Fold den højre side af huden tilbage og fjerne de resterende opbakning fra huden .
7 .
Fold den højre side af huden ned på den bærbare computer. Brug kreditkortet igen for at skrabe huden ned på den bærbare computer.


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer ram til en HP Pavilion Elite m9250f 

Kommentarer

Code:
change