hvordan man kan genoprette data fra et SD- kort

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-29

Data slettet fra et SD -kort er ofte menes at være væk for evigt , men fil opsving programmer, der giver dig mulighed for at gendanne disse data . Den gennemsnitlige genrejsningsprocessen med nogen af disse programmer er kun et par minutter , og når det er færdigt , de data, du troede du mistet vil igen være til rådighed

Du skal bruge: .
Computer


1 .
Download Gentage . Med en let at følge menuen , vil Gentage gendanne data , der er blevet slettet ud af SD- kort med et par klik . Pick SD drevet fra valgboksen øverst på programmet og vælge de filer, du vil gendanne .
2 .
Fortryd slettede billeder med LETHED Slettet File Recovery , et gratis program . Vælg det SD-drev fra udvælgelsen skærmen og slettede filer vil vise dig nedenfor . Hver fil har et miniaturebillede , der gør det nemmere at se, hvilke filer du vil gendanne .
3 .
Gendan filer med eIMAGE Recovery . I juli 2010 er programmet 27 dollar , men det har funktioner, der gratis versioner ikke har . Ikke alene kan eIMAGE gendanne slettede filer , men det kan gendanne filer , der tidligere er blevet formateret . Dette gør det nyttigt for den glemte filer, du husker og beslutter dig for at beholde .

gode råd og advarsler


 • Hold kortet væk fra ekstrem varme og kolde omgivelser fordi de vil ødelægge kortet 's data .
 • Trække ud kortet som den genindvinder slettet data vil ødelægge filer , hvilket betyder , at du aldrig vil være i stand til at inddrive dem .


 • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter Compaq Computer batterier   

  Kommentarer

  Code:
  change