hvordan man tilføjer en mus til en bærbar computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-16

Så bekvemt som en bærbar computer er ved hjælp af bittesmå pegefelt eller " viskelæder tip " musen på de fleste bærbare computere kan være besværligt . Hvis du bruger din bærbare computer i timevis ad gangen ved hjælp af den indbyggede mus erstatning kan være trættende og gøre brug af computeren sværere end det behøver at være. At nyde den komfort og brugervenlighed af en fuld-størrelse mus med din bærbare computer , tilføje en standard , ekstern mus til computeren

Du skal bruge: .
PS /2 eller USB mus
Installations-cd'en ( valgfrit ) .

USB Mouse


1 .
Sæt musen stik ind i en tom USB- port slot på den bærbare computer.
2 .
Vent til Windows til at anerkende USB-mus og installere de korrekte drivere , så det . Windows automatisk skal konfigurere musen , og give dig besked , at den nye hardware er klar til brug på din laptop. Se efter anmeldelsen i det nederste højre hjørne af skærmen ( nær den tid og dato på proceslinjen ) .
3 .
Test musen ved at klikke på forskellige ikoner og links på din computeren. Test højre og venstre-klik knapper samt rullehjulet , hvis musen er udstyret med en .
4 .
Installer softwaren på installations-cd'en , der fulgte med USB- musen hvis det er relevant . Softwaren er ikke forpligtet til at bruge din mus i Windows , men den hjælpeprogrammet giver dig mulighed for at tilpasse indstillingerne for musen og oprette særlige knapfunktionerne og genveje

PS /2 mus


. 1 .
Power-off den bærbare computer , før du installerer en PS /2 mus . Windows kan ikke finde PS /2 mus på farten den måde, den kan med USB modeller . Tilslut musen før opstart din bærbare computer . Hvis din bærbare computer ikke har en PS /2 port , skal du slutte musen til en PS /2 til USB adapter . Indsæt derefter adapteren i en ledig USB -port .
2 .
Tænd den bærbare computer og logge på Windows .
3 .
Vent til Windows til at registrere din nye PS /2 mus og konfigurere den til brug . "Tilføj ny hardware " bør konfigurere musen automatisk , men i nogle tilfælde kan systemet bede dig om at indsætte installations-cd'en . Hvis du bliver bedt om installationsdisken , sæt den i cd /dvd- drev , skal du lukke skuffen , og tryk på " Enter " -tasten.
4 .
Test musen efter Windows afslutter installationen af musen driversoftware .
5 .
installere utilities fra installations-cd'en til oprette brugerdefinerede indstillinger for knapper på musen eller sætte andre særlige funktioner , hvis musen understøtter disse muligheder .

gode råd og advarsler


 • I mange tilfælde touchpad eller musemarkøren på din bærbare computer fortsætter med at fungere efter tilsætning af en ekstern mus . Hvis du vælger , kan du skifte mellem den eksterne mus og den bærbare computer 's .
 • Du kan installere en trådløs eller trådløs mus på samme måde, som du installerer en standard USB mus i de fleste tilfælde . Men i stedet for at sætte musen i USB -porten , skal du sætte den trådløse modtager enheden til en tom USB -slot . Derefter skal du installere batterierne og synkronisere musen til den trådløse modtager .
 • Undgå at bruge en trådløs eller optisk mus med din bærbare computer, mens computeren kører på batteri . Tilføjelsen af en ekstern mus , kan dræne batteriet i din bærbare computer hurtigere end normalt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en usb hub på en macbook   

  Kommentarer

  Code:
  change