hvordan man kan flytte en harddisk fra en computer til en anden

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-03-05

Installation af en harddisk er en fantastisk måde at øge anvendeligheden af din computer . Det er især givende , når du ønsker at bringe oplysninger fra ¨¦n computer til en anden . Stort set alle stationære computere har plads til mere end ¨¦n harddisk . De fleste bærbare computere kan tage en anden harddisk . For begge anlæg , tager det ikke mere end et par minutter og en skruetrækker

Du skal bruge: .
lille skruetrækker , enten Phillips , regelmæssig eller begge
. .
Tænger .

Kom ind den gamle computer , Fjernelse af harddisken og sætte den et andet sted


1 .
Sluk den stationære computer og fjerne alle de eksterne kabler . Tag den rigtige side panel. Når du står bag på computeren, er det som regel på højre side . Vend computeren på siden . De fleste computer -komponenter er forsvarligt afskærmet mod statisk elektricitet . Stadig , det er ikke en dårlig idé at jorde dig selv om det bare metal af rammen på computeren , før du rører ved noget . Find den harddisk . Det er normalt i den øverste forreste del . Afbryd kablerne . Brug en skruetrækker til at tegne skruer og fjern harddisken .
2 .
fleste harddiske vil kræve, at du justere nogle jumpere . På bagsiden af harddisken du vil se kort , bare ledninger, der stikker lige ud af ryggen med plastik broer kaldet " jumpere ", der dækker to af ledninger . Kig på etiketten på toppen af harddisken . Du vil se et diagram, der viser forskellige holdninger til jumpere . De kan være i " Master ", " Slave "og " Cable Select " konfiguration . Jumperne vil blive placeret i " Master " position . Brug din fingernegl eller en tang til at fjerne jumpers og erstatte dem i " Slave " position .
3 .
Åbn destination computerens sidepanel og flytte den over på sin side . Find bugten , der er designet til at holde harddisken. Touch rammen af computeren for at fjerne eventuel statisk elektricitet , du har købt . Installere harddisken . Dette kan kræve, at du vedlægge separate plastik skinner til siderne af harddisken . Når du har den nye hårde installeret disk , vedhæfte data og strømkabler . Sæt siden på plads og tilslut den udvendige kabler .
4 .
Start computeren . Hold øje med den besked under opstart , der fortæller dig at trykke på en bestemt tast for at indtaste " Setup ". Opsætningen skærme viser dig de grundlæggende oplysninger som computeren bruger til at køre selv. Hver opsætning er anderledes . Søge informationer på harddiskene og se, hvis to er opført . Hvis den nye harddisk ikke er der , kan du nødt til at geninstallere det . Imidlertid fortsat på Windows- velkomstbilledet .
5 .
Når Windows er helt åben , skal du dobbeltklikke på " Denne computer " og se , om den anden harddisk er opført . Hvis det ikke er , gå ind i kontrolpanelet og dobbeltklik på " Administrative Tools ". Dobbeltklik på " Diskhåndtering "og derefter klikke på den igen under " Storage " på venstre side . Se, om det er nævnt i bunden midt listen over lagerenheder . Hvis ikke , skal du klikke på " Action " -menuen og klikke på " Rescan diske . " Hvis den stadig ikke er opført , lukke for computeren og tjek installationen af den nye harddisk .
6 .
Bærbare computere er lettere . Sluk for maskinen og vend den om. Find den plastkappe over harddisken og fjern det . Den nye harddisk skal blot tilsluttes i. Hvis der er noget sted at sætte den i , kan din bærbare computer kun håndtere én harddisk . Meget enklere . Ingen jumper til at konfigurere . Ingen kabler til at fjerne . Ingen skruer til at tegne .

gode råd og advarsler


  • Forsøg ikke dette er du ikke er tryg inde i tilfælde af en computer. Husk at du jorde dig selv til at fjerne statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer en bror trådløs printer     

    Kommentarer

    Code:
    change