Sådan kører en Ethernet-kabel

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-29

I de tidlige dage af internettet , du ville have til at sætte en telefonledning i computeren , og vent et stykke tid til websider indlæses. Disse dage kan du surfe på internettet langt hurtigere , og der er to måder at gøre dette : trådløst og via et Ethernet-kabel . Hvis du bruger en Ethernet- kabel til at forbinde til internettet , du har brug for fysisk at køre kablet fra modemmet boksen til din computer . Men denne opsætning proces er ikke meget vanskeligt og bør ikke udgøre for meget af et problem

Du skal bruge: .
Computer


1 . .
Sluk for både computeren og DSL højhastighedsadgang til Internettet modem boks . Konsultere brugervejledningen til dit felt , hvis du har problemer med at finde på tænd /sluk-knappen .
2 .
Kør en telefonledning fra en væggen i dit hjem til DSL er beliggende havn på bagsiden af boksen. Disse telefonledninger er inkluderet med din boks .
3 .
Sæt den medfølgende AC- adapter ind i den cirkel havn i bagsiden af din DSL feltet, sæt den store strenget ende i alle tilgængelige stikkontakt i dit hjem .
4 .
Sæt den ene ende af dit Ethernet -kabel i porten på bagsiden af boksen . Et Ethernet-stik ligner i udseende til en telefonstik , bare meget større .
5 .
Sæt den anden ende af Ethernet- kablet i porten på din computer . Konsultere brugervejledningen til din computer , hvis du har problemer med at finde havnen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en computer skærm 

Kommentarer

Code:
change