Sådan nulstiller du en Logitech Cordless mus

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-10

Siden sin spæde start på et schweizisk gård i 1981 , har Logitech været en pioner inden for innovative computermus produkter . Logitech produceret nogle af de tidligste succesfulde mus og er stadig en af lederne i den pegeredskabet markedet i dag .

Logitech mus er højt ratede og udskiftning musen valg for mange computerbrugere , der ønsker at opgradere til en bedre pegeredskab . Men selv de bedste computer produkter lejlighedsvis har problemer , og Logitech Cordless mus er ingen undtagelse . Derfor , hvis du har en Logitech Cordless Mouse , som ikke er lydhør , lære at nulstille den i et par enkle trin

Du skal bruge: .
nye batterier
Logitech Cordless mus .
USB -modtager -enhed .


1 .
Kontroller USB -kablet forbindelse fra modtageren til computeren . Hvis forbindelsen er løs , fjernes USB- stik og indsætte det igen.
2 .
Kig på undersiden af musen , og kontrollér LED strømindikatoren eller batteriet indikator . På baggrund bør lyse grønt . Hvis lysdioden lyser rødt , eller der er intet lys overhovedet , skal du fjerne batterierne og indsætte dem .
3 .
Vent, til LED-lys på bunden af musen til at udsende en grøn lys efter du sætter batterierne . Hvis lyset igen udsender et rødt lys eller ingen lys overhovedet , skal du udskifte batterierne med nye . Hvis LED udsender grønt lys , springe batteriudskiftning og gå til næste trin .
4 .
Tryk på " Find ", " Power " eller " Sync " knappen ( mærket afhænger af model ) i bunden af Logitech Cordless Mouse . Hvis den trådløse modtager har en knap på den, skal du trykke på det så godt . Dette vil give musen og modtageren til tilslut eller re-sync . Musen bør reagere og arbejde normalt igen .

gode råd og advarsler


 • Hvis trykke på knappen på musen og modtageren ikke nulstille musen , tag den trådløse modtager fra computeren og genstart systemet. Når computeren genstarter , skal du sætte modtageren kablet i en ledig USB -port og lade computeren for at konfigurere musen igen automatisk .
 • Når alt andet fejler , skal du hente og installere den nyeste version af softwaren , der fulgte med Logitech mus . Besøg Downloads område af Logitech hjemmeside for at finde den rigtige software til dit trådløse mus .


 • Previous:nothing Next:mini laptops vs regelmæssig laptops   

  Kommentarer

  Code:
  change