adskillelse instruktioner for en HP Pavilion dv5000 sag

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-06

At være i stand til at demontere en laptop er en færdighed, som alle bærbare bør tilegne sig. Denne viden vil give dig mulighed for at udføre almindelige vedligeholdelse af dit bundkort . Det giver dig også mulighed for at foretage fejlfinding , fjerne og udskifte alle vigtige hardware- komponenter i din bærbare computer . For mange brugere af bærbare computere er dette et skræmmende perspektiv . HP Pavilion dv5000 bærbare computere er designet på en sådan måde , at den gennemsnitlige computerbruger kan demontere det med lidt teknisk viden

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Flad skruetrækker .


1 .
Luk din bærbare computer , afbryde AC -adapteren fra sin port på bagsiden af den bærbare computer , og lukker LCD -skærmen . Flip den bærbare computer over , og drej den bærbare computer , så åbningen vender fremad .
2 .
Find batteriet nær toppen af den bærbare computer bund beklædning . Tryk på batteriets låseknap . Løft batteriet ud af rummet og sæt den til side .
3 .
Find harddisken dække nær bunden af den bærbare computer bund beklædning . Fjern de to Phillips-skruer fra harddisken dækning . Fjern låget fra den bærbare computer .
4 .
Fjern de to Phillips-skruer sikrer harddisken på plads . Skub harddisken til højre for at afbryde det fra den bærbare computer. Løft harddisken ud af dens rum .
5 .
Find RAM og trådløse kort dækker lige over harddisken rum . Fjern Phillips-skruer fra dækslet . Betrækket fra den bærbare computer og sæt den til side .
6 .
Spred låse tapperne på hver side af RAM- modul . Vip -modulet op i en vinkel . Skub modulet ud af hukommelsespladsen . Afbryd de to antennekabler fra det trådløse kort . Spredte sine låsetapper og vip kort op lidt . Skub kortet ud af dets rum og sæt den til side .
7 .
Find det optiske drev til venstre for hukommelse rum . Fjern de to bevarer Phillips-skruer placeret inde i hukommelsen rummet . Skubbe på bagenden af drevet inde fra hukommelsen rummet . Tag fat i forenden af det optiske drev , og skub det ud af sit rum .
8 .
Fjern alle Phillips-skruer langs den øverste kant af den bærbare computer bund beklædning . Dette omfatter alle skruer inde i batterirummet . Flip den bærbare computer over , at åbne LCD-skærmen , og indsæt en lille flad skruetrækker ind i venstre side af LCD hængseldækslets . Lirke låget op , indtil den er helt koblet fra den bærbare computer .
9 .
Grib fat i tastaturet forsamling og skub det mod LCD- skærmen , indtil den er koblet fra den bærbare computer basen . Tag fat i overkanten af tastaturet og læg den med forsiden nedad over sporet pad området . Afbryd tastaturets båndkablet fra bundkortet . Fjern tastaturet fra den bærbare computer .
10 .
Find LCD videokablet kommer ud af venstre side af LCD-skærmen . Følge den til, hvor det forbinder til bundkortet og koble den fra den bærbare computer. Fjern de to Phillips-skruer fra hver LCD hængsel . Løft LCD-skærm slukket den bærbare basen og sæt det til side .
11 .
fjerne de resterende 21 Phillips-skruer sikre toppen kabinettet af den bærbare computer . Løft op på forsiden af den øverste beklædning . Find den track- pad fladkabel der kommer ud af bunden af sporet-pad område af huset . Følg track- pad -kablet til stikket på bundkortet og afmontere den.
12 .
Tag fat bagkant topdækslet forsamling . Løft indtil bagsiden af top kabinettet helt trækker sig fra den bærbare base . Tag fat i forkanten af den øverste huset forsamling og fjerne det øverste kabinettet fra den bærbare computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde en kanon pg -40 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change