backup og restore strategier

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-15

Ifølge en undersøgelse foretaget af Carnegie Mellon University , harddiske har en standard årlig dækningsgrad på mellem 2 og 4 procent . Når ganget med millioner af virksomheder i hele landet , betyder det , at tæt på en million virksomheder vil stå over for oplysninger tab hvert år . For at beskytte mod denne risiko , er backup normalt bruges til at gemme og gendanne data .

Dækning

dækningsniveau for vigtige oplysninger er det første strategi , der skal afgøres for en backup og gendannelse af system . To generelle strategier findes . Den første er at udføre fuld backup , så du sparer hver fil og programmet ligger på en computer -system . Den anden strategi fokuserer på at sikkerhedskopiere kun kritiske data , og ikke kopiere hvert eneste stykke system data .Selvom det kan synes , at hele dækningen strategi er den bedste Det kommer ofte med flere ulemper . Fordi en stor mængde data tager tid at overføre , kan en fuld sikkerhedskopi af systemet afbryde arbejdsgangen i en virksomhed og skabe nedetid for medarbejderne. Der dækker alle dele af data i en backup også kræver en betydelig mængde lagerplads , der kan hurtigt blive dyrt .Alternativet af kritiske data backup løser de fleste af disse spørgsmål . Ved at bakke op kun de vigtigste data , mindre tid og plads. Mange edb- systemer indeholder diverse programmer og filer , der ikke sædvanligvis anvendes , og behøver ikke at blive frelst . Ulempen ved denne fremgangsmåde er imidlertid, at vigtige filer muligvis kan blive overset og udeladt af backup .

Frekvens

Hyppigheden af data backup er en anden faktor , der skal afgøres . Igen , to grundlæggende strategier er mulige . Organisationer kan vælge at udføre backup meget ofte , ofte hver dag eller endda hver time . Det modsatte strategi er at udføre backups mindre ofte, måske en gang om ugen eller hver måned . Begge strategier har fordele og ulemper .Den højfrekvente backup strategi har den fordel, herunder oplysninger , der ændrer sig hurtigt . Hvis erhvervslivet regnskabsdata bliver opdateret hver dag , for eksempel vil en høj frekvens strategien sikre , at disse opdateringer er sikre , selv om et edb-system svigter . Disse hyppige opdateringer tager tid , dog. Hvis en organisation ikke opdaterer data ofte , gentaget sikkerhedskopier kan blive en spild af tid og en lejlighedsvis backup kan være tilstrækkeligt .

Udstyr

Opposing strategier findes også , når det kommer til udstyr og redskaber, der anvendes til data backups . Den enkle metode bruger manuel backup forbundet til afsættelig opbevaring , såsom CD-RW drev eller hukommelseskort . Den indsigende strategi er mere dybdegående , og bruger automatisk sikkerhedskopiering software kombineret med permanente på stedet opbevaring såsom data servere .Det første og mere enkle af de to strategier virker bedst for små organisationer med små mængder af data . I en tre -persons virksomhed, for eksempel kan hver enkelt bruger blive frelst uden stor indsats ved at kopiere filer til et flytbart medie . I større organisationer , dog kan denne manuelle fremgangsmåde bliver alt for tidskrævende . Fordi flytbare drev kan gå tabt , og overførsler kan være glemt , kan automatiske systemer anvendes . Denne automatiske strategi skaber sikkerhedskopier baseret på en forudindstillet tidsplan , og kan tilsluttes til et stort dedikeret storage-server .


Previous:nothing Next:virksomheder, der gør plottere 

Kommentarer

Code:
change