bærbare drev tutorial

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-06

Bærbare drev kan du losse besværlige filer fra din computer og giver metoder til overførsel af information mellem flere computere . De to vigtigste typer af bærbare drev er eksterne harddiske og flash -drev . Den tidligere lagrer oplysninger om spinning magnetiske plader . Sidstnævnte benytter en " solid state " hukommelse , som indeholder ingen bevægelige dele , hvilket gør det meget mere stabil end harddisk ( se reference 1) . På trods af disse forskelle , fungerer de to typer af portalen drev ligeledes ud fra perspektivet af en slutbruger .

Du skal bruge:
Flash -drev eller ekstern harddisk
. Kabel .


1 .
Sæt et flash- drev ( hvis du bruger ) til en USB-port på computeren . Hvis du bruger en harddisk , se på stikket i enden. Hvis det er rektangulært , skal du slutte den til en USB- port . Hvis det er rektangulære , undtagen den ene ende er afrundet , stikket i en FireWire- port .
2 .
Overfør filer , enten fra et flashdrev eller en ekstern harddisk , til din computer . Dobbeltklik på " Denne computer " ikonet ( se reference 2 ) , findes enten på skrivebordet eller i startmenuen .
3 .
Dobbeltklik på ikonet for din bærbare drev . Det vil være i et afsnit med titlen " Enheder til flytbare medier " eller noget i den retning . Der åbnes et vindue der viser indholdet af drevet .
4 .
Klik én gang på den fil, du ønsker at flytte . Tryk på " Ctrl "og " C " tasterne samtidigt for at kopiere filen .
5 .
Gå til den mappe eller drev på din computer , der vil gemme filen . Tryk på " Ctrl "og " V " tasterne samtidigt for at indsætte filen på den nye placering . Bemærk, at dette ikke fjerne filen fra den originale drev . Men lægger blot en kopi til den nye placering .
6 .
Følg samme trin for at placere en fil fra din computer på drevet . Find den fil , kopiere den og derefter indsætte den i drevet . Du kan også få kopiere og indsætte muligheder ved at højreklikke på drevet ( se reference 3) .
7 .
Højreklik på det drev -ikonet og vælg " Egenskaber " for at se oplysninger om dit drev ,
8 .
Klik på " General "for at se , hvor meget plads tilbage på drevet .
9 .
Klik på " Obduktioner "for en liste over de handlinger, du kan udføre på indholdet af drevet .
10 .
Klik på "Funktioner "For at køre utility software på drevet , såsom fejl kontrol eller oprette sikkerhedskopier .
11 .
Afbryd drevet ved at højreklikke på drevet ikonet og vælge eject mulighed. Vent et pop-up-vindue angiver, at du trygt kan fjerne drevet . Hvis der ikke pop-up vindue vises , skal du dobbeltklikke på det drev . Hvis din computer ikke kan vise drevet indhold , kan du sikkert fjerne det .


Previous:nothing Next:hvordan man kan synkronisere musik til et SD- hukommelseskort 

Kommentarer

Code:
change