grunde til at bruge musemåtter

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-06

Det musemåtte blev skabt omkring samme tid som computermus , da det blev opdaget, at signalet fra musen for at markøren på skærmen, blev forbedret , når musen blev brugt på et ikke-behændig overflade . De fleste musemåtter er lavet af , eller indeholder , en gummi-lignende materiale . Og lige som musen har udviklet sig de årtier , så har grunde til at bruge musemåtte .

Funktionalitet

En musemåtte kan være en nødvendighed for en bedre computer fungere . Dens oprindelige formål var at holde på undersiden af musen fri for snavs og skidt og giver musen til at flytte med mere præcision og nøjagtighed . Med opfindelsen af ny mus design , såsom fiber-optisk og video spil , er i dag computer eksperter uenige : Nogle hævder musemåtte er forældet og er vokset fra sin oprindelige funktion , mens andre mener, at de stadig er det bedste valg for optimal ydeevne .

Salgsfremmende

Næsten alle design eller logo kan være præget på musemåtter , og når de købes i løs vægt , er ret billige. I reklameøjemed , er at have dit budskab på en dagligdags brug elementet godt for forretningen . Dag , kan du endda forlag dit firmanavn eller forårsage på musemåtter lavet med brevpapir og kalendere .

Miljø

Musemåtter er som regel lavet af et syntetisk materiale , der er ikke biologisk nedbrydeligt . I stedet for at kaste dem i papirkurven , genbruge og genanvende gummi " gnavere " . For eksempel bruger dem som drikker coastere eller bordplade og bord beskyttere til varme emner . Eller skær dem til størrelse og lim dem til bunden af møbler benene for at beskytte gulve . For en nem håndværk projekt , skåret stencil design på musemåtten og dem ud . Derefter dyppe dem i maling til brug som et stempel .


Previous:nothing Next:hvordan man kan se grafikkort oplysninger 

Kommentarer

Code:
change