hvad er kapaciteten på en diskette ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-21

Disketter er data lagringsenheder , der dukkede op i 1970'erne . Når IBM først produceret dem , de kom i fleksibel emballage . Selv om de kommer i hård emballage nu-som regel 3,5 kvadrat-tomme tilfælde-betegnelsen " floppy " bruges stadig

sammensætning og brug

En diskette består af en tynd plade af magnetisk plast , der er omfattet af en plade af ikke-magnetiske plast . Data på en diskette kan slettes , og disken kan bruges igen . Der skal bruges, en diskette kræver en floppy disk drev . Kapaciteten af en diskette afhænger af tætheden af det materiale , som det er lavet .

Dobbelt-Density Skiver

Dobbelt- density diskette er mindre tætte slags diske , på trods af deres navn . De kan gemme op til 800 KB ( kilobyte ) af data .

High-Density Skiver

High-density diske tilbyder mere lagerkapacitet end dobbelt-density diske . De kan gemme op til 1,44 MG (megabyte) data .

Metrics

Computer opbevaring måles i bytes . En kilobyte er lig til 1. 024 byte. En megabyte er 1. 048. 576 bytes bytes . Således vil en høj tæthed disk butikker mere end 1. 000 gange mere data end en dobbelt-density disk .


Previous:nothing Next:hvordan man tilslutte en Creative Sound system til en Dell Inspiron bærbar 

Kommentarer

Code:
change