hvordan du finder en pc grafikkort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-24

Computerens skærmkort giver din computer til at sende grafiske display information til din skærm . Opgradering skærmkortet kan forbedre den grafiske ydeevne på din pc . Videokortet kan være placeret , når du ved hvad du leder efter . Med minimal værktøjer , følgende instruktioner og omkring 10 minutters indsats vil du være i stand til at finde din grafikkort

Forberedelse


1 .
Kig på bagsiden af din computers skærm til to ledninger . Det ene fører til skærmens strømforsyning , mens den anden fører til computerens skærmkort .
2 .
Fjern alle kabler er sluttet til computeren 's tårn , når du har placeret , hvor dit skærmkabel sættes i dit grafikkort .
3 .
Læg computeren på toppen af en tabel i et område uden tæppe , som kan forårsage en ophobning af statisk elektricitet , som kan skade computerens komponenter .

Lokalisering af Video Card


1 .
Find den skruer, der holder din pc sag . Alle sager er forskellige , men de fleste har et sidepanel designet til let at fjerne . Fjern skruerne for at åbne pc'en sagen eller høste sidepanelet
2
Anbring computeren således at den åbne vender loftet . dette giver adgang og udsigt til det indre komponenter .
3 .
Kig på bagsiden af computeren tårnet for stikket , hvortil skærmkablet var sat . At stikket er på dit grafikkort .

gode råd og advarsler


 • Det er afgørende for at aflade statisk elektricitet mellem hvert trin i denne proces . Du skal blot røre ved noget metal for at aflade statisk elektricitet .
 • Hvis du planlægger at opgradere din pc's skærmkort , skal du sørge for at købe et kompatibelt kort for at sikre, at det både virker med og passer din computer . Computeren manual vil indeholde de oplysninger, du skal købe den rette type skærmkort .
 • Lokalisering og skiftende video kort til bærbare computere er mere vanskeligt. Bærbare computere er ikke designet til at blive opgraderet lige så let som desktops og deres kompakte størrelse betyder, at grafikkortet er ikke så let tilgængelige .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde lexmark 44xl   

  Kommentarer

  Code:
  change