hvordan du fjerner blæk mærker fra en fladskærm

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-17

Når tabt i tanke foran en computerskærm , er det nemt at starte honing ind på visse dele af teksten eller områder af skærmen med en blæk eller tusch . Hvis du nogensinde har brugt din pen som en pegepind til at hjælpe dig følge en tekstlinje i et dokument eller online artikel , er der altid en chance spidsen af pennen vil røre skærmen og efterlade en blæk mærke .

Mens blæk mærker på en fladskærm kan være en udfordring at fjerne , kan du rense mærkerne, hvis du er omhyggelig og ikke vente for længe . Du behøver ikke nogen særlig rengøringsmidler til at rengøre blæk mærker på din fladskærm . I virkeligheden er der store chancer du allerede har alt hvad du behøver inde i dit hjem

Du skal bruge: .
Vand
Isopropylalkohol .
Mikrofiber håndklæde eller gamle T-shirt .
Skål eller beholder .
Spoon .


1 .
Luk computeren ned . Frakoble din fladskærm fra computeren og i stikkontakten .
2 .
Mål ud 4 spsk af alkohol og 1 spsk vand i en skål eller beholder . Bland alkohol og vand med en ske .
3 .
Dyp spidsen af en gammel T-shirt eller mikrofiber håndklæde ind i løsningen. Våd klud , indtil den er fugtig , men ikke så meget, at det drypper . Hvis kluden bliver for vådt , vride det lidt ud .
4 .
Tør blækket mærke på skærmen med en fugtig ende af kluden . Tør mærket forsigtigt for at undgå at komprimere skærmen og beskadige den .
5 .
Dyp den gamle T-shirt eller håndklæde i alkohol og vand løsning, hvis spidsen af kluden bliver for tør . Fortsæt med at rengøre i blækket mærke på skærmen, indtil du ikke længere kan se det .
6 .
Tør det rensede område af skærmen med en tør del af den gamle T-shirt eller microfiber håndklæde . Igen , ikke finder anvendelse for meget pres , når du tørrer skærmen .
7 .
Vent 10 til 20 minutter og lade alkohol og vand for at helt tør og fordampe .

8 .
Sæt skærmen på computeren og i stikkontakten .

gode råd og advarsler


 • Rens blæk -mærket fra computerskærmen , så snart du opdager det . Jo længere man venter med at rense væk mærket , jo hårdere bliver det at fjerne .
 • aldrig vende din skærm igen , før alkohol og vand er fordampet , eller det kunne forårsage en elektrisk kortslutning og skade eller ødelægge dit fladskærm.


 • Previous:nothing Next:hvad er DDR2 RAM 8500 ?   

  Kommentarer

  Code:
  change