hvordan du fjerner en dell 6000 sag

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-27

Laptop adskillelse er en nyttig færdighed for alle bærbare ejeren slibe . Det giver dig mulighed for at foretage fejlfinding , fjerne og installere vigtige hardwareenheder . For mange brugere af bærbare computere , men det er en skræmmende udsigt . Den gode nyhed er , at Dell Inspiron 6000 laptop er udformet på en sådan måde, at den gennemsnitlige laptop brugeren kan adskille det med lidt mere end basal forståelse af computerhardware

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Flad skruetrækker .
ESD håndledsrem .


1 .
Sluk din Dell 6000 laptop. Afbryde AC- adapteren , og fjern alle eksterne enheder fra den bærbare computer . Luk låget , og læg den bærbare computer med forsiden nedad . Rotere det , så åbningen vender mod dig . Find batteriet i øverste højre hjørne . Tryk på batteriet udløserknappen , og løft derefter batteriet ud af sin kabine.
2 .
Find harddisken placeret under batteridækslet . Fjern de 2 Phillips skruer sikrer harddisken inde i sin rum . Tag fat i selve harddisken mellem 2 fingre , skub den ud af rummet .
3 .
Find cd /dvd-drevet lige under harddisken rummet . Fjern de 2 Phillips skruer sikre cd /dvd-drevet . En af de skruehuller er markeret med en hængelås -symbol. Indsæt en flad skruetrækker ind i hullet ved siden af hængelås -symbol. Skubbe på hak med skruetrækker til at frigøre drevet fra sin rum . Tag fat i ansigtet af drevet , og skub det ud .
4 .
Find og fjern de 2 Phillips skruer fra hukommelsen dækslet . Fjern låget fra den bærbare computer . Tryk på den hvide låse tapperne på hver ende af RAM-modul inde i rummet . Vip -modulet i en 45 graders vinkel , og skub -modulet ud af dets rum og sæt den til side .
5 .
Find modemmet inde i hukommelsen rummet . Fjern de 2 Phillips skruer sikre modemkortet til rummet . Træk den klare fanen stikker ud fra modemkortet og løft lige op for at afbryde modemet fra bundkortet . Bundkortet er den vigtigste kredsløb inde i bærbare , hvor al hardware er tilsluttet . Løft modem ud og sæt den til side .
6 .
Flip den bærbare computer over og åbne låget , skubbe det så langt du kan. Indsæt en lille , flad skruetrækker ind i højre side af tastaturet dækning . Tastaturet dækning er det tynde stykke plastic mellem LCD skærm og tastatur . Begynd at lirke op tastaturet dækning . Arbejd din vej til venstre side af den bærbare computer , indtil tastaturet er fjernet .
7 .
Fjern de 2 Phillips skruer sikre tastaturet til den bærbare computer . Tag fat i overkanten af tastaturet , det vippe opad , så læg det med billedsiden ned over banen pad området . Afmonter fladkabel strækker sig fra bunden af tastaturet til bundkortet . Fjern tastaturet .
8 .
Find de 2 mini-PCI -kabler strækker sig fra højre side af skærmen . De er de eneste kabler , der kommer ud af venstre side af skærmen . Følg dem til, hvor de opretter forbindelse til PCI -kort og afmontér dem . En PCI -kort er en type hardware -enhed, der forbindes til bundkortet . En PCI -kort kan være alt fra et trådløst kort til en video -eller lydkort . Spred hvide låse tapperne på hver side af PCI-kort, og skub derefter kortet ud og sæt den til side . Bøjlelåsene er to stykker plastic , der holder PCI -kortet på plads .
9 .
Find kablet går fra midten af LCD-skærmen . Afbryd LCD video kablet fra bundkortet . Fjern de 2 skruer fra hver LCD hængsel , og derefter forsigtigt løft LCD- panelet ud af den bærbare 's base og sæt den til side .
10 .
Flip bunden af den bærbare computer over , og fjern alle synlige Phillips skruer fra den bærbare bund beklædning . Flip den bærbare computer igen , og fjerne de resterende Phillips skruer sikre top kabinettet til den bærbare computer 's base . Løft op på forsiden af den øverste huset , og afmontér touch pad kablet fra bundkortet . Fjern det øverste kabinettet fra den bærbare computer og sæt den til side . Dette afslører bundkortet i sin helhed .

gode råd og advarsler


 • Brug en ESD ( statisk elektricitet ) håndledsstrop at forhindre skader på din computer fra statisk elektricitet i din krop .
 • Demontering kan krænke vilkårene i din garanti aftale . Eventuelle skader på din bærbare computer under demontering processen måske eller måske ikke være omfattet af Dell-garantien .


 • Previous:nothing Next:hvordan man beregner laptop batteri levetid   

  Kommentarer

  Code:
  change