hvordan du foretager fejlfinding FileMaker Server 9

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-14

Med FileMaker Server 9 -software , kan du hoste databaser og tillade flere brugere i dit hjem eller på kontoret for at arbejde på en fil på samme tid . Databaser er streames over et netværk , og brugerne skal logge ind med et gyldigt brugernavn og adgangskode . Hvis brugerne har problemer med at forbinde til databaser på FileMaker Server , der er en række af fejlfinding metoder, du kan følge

Du skal bruge: .
PC server, der kører Windows Server 2003 eller nyere
. FileMaker Server 9 .


1 .
Log ind på din server med en konto, der har administratorrettigheder .
2 .
Åbn start-menuen , gå ind i " Alle programmer " listen og klikke på navnet på din FileMaker Server .
3 .

Indtast brugernavn og den adgangskode, du har oprettet , når du installerer FileMaker Server 9-software .
4 .
Kig på " FileMaker Server Oversigt " vinduet for at se, om database-serveren er i øjeblikket kører . Hvis det ikke er , skal du klikke på den grønne knap mærket " Start Database Server " øverst i vinduet .
5 .
Gå til " Databaser " fanen på venstre side af vinduet for at tjekke om status for de enkelte filer . Hvis brugerne har problemer med at få adgang til en bestemt database , skal du klikke på filens navn og vælge " Åbn "valgmulighed . Dette vil nulstille filen og giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til det .
6 .
manuelt genstarte Filemaker -tjenesten i Windows , hvis brugerne stadig har problemer med at forbinde til fælles databaser . Åbn start -menuen , gå ind i " Administrative Tools " mappen og vælg " Tjenester ". Derefter højre-klik på " FileMaker Server " på listen over tjenester og vælge "Genstart ".
7 .
Genstart Windows -server, hvis alle andre fejlmelding metoder er mislykkedes . Dette vil helt nulstille FileMaker Server software og databaser .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opdatere en wi - fi usb -stik 

Kommentarer

Code:
change