hvordan du installerer en Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-11

Siden Microsoft udgivet sin første optiske mus i 1999 , har selskabet fortsat med at producere nogle af de højest ratede mus på markedet . Microsoft optiske mus bruger den nyeste teknologiske fremskridt i deres design , og mange anmeldere rose deres præcision og pålidelighed .

Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000 er en add-on mus til din bærbare computer . Det er lille , byder på gode peger præcision og giver ekstra komfort med snap -in- modtageren holder i bunden af musen . . bedste af det hele , de 3000 installerer og er klar til brug inden for få minutter

Du skal bruge: .
Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000


1
Fjern batteri dækslet på musen . Installer batterierne fulgte med musen og luk låget .
2 .
Sæt modtageren i en ledig USB -port på din bærbare computer .
3 .

Placer musen , så den er inden for et par inches af den trådløse modtager er tilsluttet den bærbare computer .
4 .
Tryk på " Connect " knappen i bunden af den trådløse modtager . Lyset på modtageren blinker . Tryk nu på " Connect " knappen i bunden af musen .
5 .
Vent til dit operativsystem til at registrere og konfigurere musen til brug på din computer . Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det .

gode råd og advarsler


 • Download musen utility software fra Microsoft og installere for at bruge avancerede funktioner i musen . Musen utility software er ikke påkrævet på de fleste systemer . Dog vil den nytte giver dig mulighed for at oprette særlige klik sekvenser eller genveje med musen .
 • Brug ikke en USB- hub til at forbinde din Microsoft optiske mus . Sæt modtageren nøglen direkte ind i bærbar til de bedste resultater .
 • Hvis du bruger Microsoft 3000 mus med et PS /2 adapter , aldrig fjerne PS /2 mus , mens computeren kører , fordi det kan forårsage din computer til at hænge op eller fryse . Vent til computeren til at lukke ned før du fjerner PS /2 mus .


 • Previous:nothing Next:hvordan man flash en bios fil med en usb stick   

  Kommentarer

  Code:
  change