hvordan du installerer en belkin notesbog kort i Windows XP

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-07

Belkin notebook -kortet glider direkte ind i en bærbar computer -system , der giver computeren mulighed for at oprette forbindelse til en trådløs internetforbindelse ( dette er især nyttigt for systemer uden en trådløs adapter ) . Kortet passer ind i PCI Express-kort slot , findes langs siderne af Windows XP bærbare computere. Dette kort slot giver mulighed for yderligere hardware der skal installeres og fjernes på kun et spørgsmål om øjeblikke

Du skal bruge: .
Bærbar computer
. Driver installations-cd'en .


1 .
Tænd Windows XP bærbar computer og vent på , at operativsystemet helt starte op .
2 .
Skub dækslet til PCI Express Card slot i at låse kortet. Når ulåst kortet dækker springer ud af PCI Express-kort slot lidt , så du kan fjerne dækslet fra computeren .
3 .
Skub Belkin notebook kortet i det åbne PCI Express Card slot . Når kortet er sat helt lys vises på siden af kortet, der betyder at kortet er korrekt installeret .
4 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet af Windows XP computeren. Øjeblik føreren installationsguiden vises på skærmen .
5 .
Accepter licensaftalen , og klik derefter på " Næste " for at acceptere installationen navn og placering som det er. Vælg " Install " og Belkin notebook card drivers installere på Windows XP laptop . Genstart computeren og du er klar til at begynde adgang til trådløse netværk med computeren .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter hp d2345 printer blæk 

Kommentarer

Code:
change