hvordan du kan genbruge tonerflasker

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-12

Tonerflasker indeholder refill toner til kopimaskine , fax og udskrive kontormaskiner . Flaskerne er lavet af plastic og kan genbruges som andre plastflasker . Som Earth911 bemærker , næsten 80 procent af fællesskaber i De Forenede Stater indsamler plastflasker til genanvendelse , så de fleste mennesker skal finde genanvendelse tonerflasker meget let
1 .
Ring til din byens Institut for Offentlige Arbejder og spørge , hvad de kommunale love vedrørende tonerflasken genbrug eller bortskaffelse. Nogle fællesskaber giver dig mulighed for at disponere over toner flasker med plastaffald til genbrug i en curbside bin eller bringe dem ind på en losseplads . Genbrug din tonerflasker via din byens genbrug program, hvis det er en mulighed .
2 .
Spørg toner producenten at se, om det giver en mail tilbage genanvendelse for sin tomme toner flasker . De fleste programmer tilbyder gratis forsendelse , som Ricoh gør .
3 .
Find plastflaske genbrug steder i nærheden af dig på All plastflasker. Indtast i dit postnummer og bemærk , at du overvejer at genbruge plastikflasker . Databasen vil returnere søgeresultater steder i nærheden af din community , der accepterer plastflasker , herunder tonerflasker . Så genbruge din toner flasker på en af de genvinding steder du har fundet

gode råd og advarsler


  • Tonerpatron genanvendelse er mere kompleks end tonerflasken genbrug-. don ' t sted tomme tonerpatroner i papirkurven sammen med tonerflasker .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan klare en harddisk på en pc     

    Kommentarer

    Code:
    change