hvordan du skal aflevere brugte computerskærme

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-31

Computerskærme indeholde materiale , der anses for at være farligt affald . Ikke alene kan de skade miljøet , men i visse stater , kan afsætte en computerskærm på en losseplads være ulovligt . Resource Conservation and Recovery Act ( RCRA ) forbyder virksomheder og organisationer fra forkert bortskaffelse af computerskærme , men fra 2010 , er der ingen føderale love, der forbyder husstande fra bortskaffelse af skærme i en losseplads . Men der er flere nemme muligheder for genanvendelse en skærm .
1 .
Doner en arbejdsgruppe computerskærm . Mange organisationer er i nød. Selv om skærmen er gammel og forældet , så længe det virker , kan det blive doneret .
2 .
Handel skærmen i. De fleste store producenter af computerskærme , som Dell , Gateway og HP /Compaq , tilbyder computerskærm trade- ins . Hvis du handler i skærmen , vil virksomheden give dig en tilbagebetaling check eller penge fra en ny skærm eller computer -system . Kontakt skærmfabrikanten for flere detaljer .
3 .
Genbrug computerskærmen . Søg efter en virksomhed i dit område , som vil genbruge skærmen . Derefter bare drop skærmen slukket . Derudover er der mange kommuner har computer genbrug dag , der kan holdes månedligt , kvartalsvis eller årligt . Byen kan angive en drop-off sted eller bede dig om at placere skærme på kantstenen til afhentning . Kontrakt din lokale kommuner for at få flere oplysninger om .


Previous:nothing Next:hvordan man tilføjer en printer til Ubuntu 

Kommentarer

Code:
change