hvordan du tilføjer en jetdirect printer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-28

Nem netværk printerdeling er muligt ved hjælp JetDirect- printer , en teknologi der er udviklet af Hewlett Packard , der giver dig mulighed for at udskrive fra enhver computer på netværket uden at have en udpeget computer som printerserveren . Dette forenkler din printer deling evne og giver dig mulighed for at slutte printeren direkte til din router i stedet for til en computer på netværket . Tilføjelse af en JetDirect printer kan være så simpelt som at forbinde hardwaren og installere den påkrævede printersoftware .

Du skal bruge: .
Ethernet -kabel

Tilføj printer Brug af HP Software


1
Slut printeren til dit LAN ved at tilslutte . en standard Ethernet -kabel til netværksporten på din JetDirect printer . Sæt kablet i en af de nummererede porte på din router . Tænd for printeren .
2 .
Sørg for at din computer er en del af LAN ved at klikke på "Start " vælge " Indstillinger " og klikke på " Netværksforbindelser ". Søg efter " Local Area Network " og sikre, at der ikke er et rødt "X " i nærheden af det .
3 .
Sæt JetDirect cd-rom'en i hvilken som helst computer på netværket og vente på setup filen for at starte . Hvis installationsprogrammet filen ikke starter automatisk , skal du åbne filen manuelt ved at klikke på " Start " og vælge " Computer ". Højreklik på den pågældende cd-drevet og vælg " Explore ". Find " setup. exe "-fil i rodmappen på cd'en, og dobbeltklik på den .
4 .
Klik på " Install " og følg vejledningen på skærmen for at installere JetDirect printer på netværket . Åbn et dokument og udskrive en testside for at sikre, at forbindelsen fungerer .

Tilføj printer manuelt


1 .
Slut printeren til dit LAN ved at tilslutte en standard- Ethernet- kabel i nettet porten på din JetDirect printer . Sæt den anden ende af kablet til et af de nummererede porte på din router . Tænd for printeren .
2 .
Sørg for at din computer er en del af LAN ved at klikke på "Start " vælge " Indstillinger " og klikke på " Netværksforbindelser ". Søg efter " Local Area Network " og sikre, at der ikke er et rødt "X " i nærheden af det .
3 .
Tryk "Menu " på printeren og vælg " Information . " Vælg " Printer Configuration " valgmulighed . Vent til testsiden skal udskrives. Find " TCP /IP "på siden og gøre opmærksom på nummeret. Antallet skal se ud som " 192. 168. xx ", hvor " X " erstattes af tal specifikt for din printer .
4 .
Åbn browseren efter eget valg på en computer , der forbinder til netværket og indtaste IP- adresse, du noterede tidligere i adresselinjen . Tryk på " Enter ".
5 .
Vælg " Netværk "fanen og derefter på " TCP /IP " fanen . Klik på drop -down boksen og vælge " Manual " som IP -konfiguration metode . Indtast IP- adresse, du noterede tidligere ind i " IP Address "-feltet . Klik på " Anvend ". Lukke browseren .
6 .
Klik på " Start " og vælg " Kontrolpanel ". Klik på " Printere " ikonet . Klik på " Tilføj en printer " for at starte " Tilføj printer guiden . "
7 .
Klik på " Næste " og vælge "Tilføj en lokal printer . " Vælg " Opret en ny port "og klik på drop-down boks , og vælg " Standard TCP /IP Port . " Klik på " Næste " og vælg " TCP /IP Device " som enhedstype . Indtast IP- adresse, du noterede tidligere . "Port navn " feltet automatisk udfylde . Klik på " Næste ".
8 .
Vent, mens guiden registrerer printeren . Klik på "Afslut "og derefter installere printerdrivere ved at vælge printermodel fra den medfølgende listen og klikke på " Næste ". Navngiv printeren, hvis du vælger , og vælge indstillingen for " Ja ", hvis du vil have printeren til at være en standardprinter . Klik på " Næste ". Vælg " Ja "for at udskrive en testside , og klik derefter på " Udfør ".


Previous:nothing Next:hvordan man kan bedrage på en ekstern pc 

Kommentarer

Code:
change