hvordan du tilslutter en USB-tastatur

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-14

Computere er kraftfulde værktøjer , men der er ikke meget du kan udrette med en uden et tastatur . Selv tastaturer kommer i mange forskellige modeller og vigtigste layout , der forbinder en USB- tastatur er en simpel proces , der er standard for næsten alle modeller . Forbindelsen proces bør kun tage et par øjeblikke , og du vil være i stand til at bruge din nye tastatur , så snart du er færdig
1 .
Sæt USB- ledningen tilsluttes dit tastatur til et af computerens USB- porte . USB-portene på din computer , kan identificeres ved deres unikke ikon , der har tre ledninger , der slutter med en cirkel , firkant og trekant . Find dette ikon på din ledningen og sæt den ind i denne havn med ikoner over for hinanden (dette vil sikre, at du er tilslutte ledningen i højre side opad .
2 .
Vent et øjeblik , mens dit operativsystem downloads drivere fra tastaturet . Disse drivere er små stykker software , der giver din computer for at få adgang til oplysninger fra tastaturet og vice-versa . Når du ser " Hardware blev installeret " besked , tastaturet er klar til brug .
3 .
Installer yderligere software . Hvis dit tastatur model har avancerede funktioner ( som spil genveje eller tilpasses nøgler ) , skal du installere ekstra software for disse funktioner til at arbejde ordentligt . Denne software bør medtages på en cd-rom , der blev solgt med tastaturet . Se din instruktionsbog for detaljerne om processen du installerer ekstra software til din USB- tastatur .

gode råd og advarsler


  • Hvis dit tastatur understøtter PS /2 format, men du kun har en USB- port til rådighed, kan du købe PS/2-to-USB adaptere på de fleste elektronik butikker .


  • Previous:nothing Next:tekniske specifikationer for eMachines m5105     

    Kommentarer

    Code:
    change