hvordan du tilslutter en ekstern cd -drev til en USB-port

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-18

Mange computere og bærbare computere leveres med en cd-rom -drev , der allerede er installeret . Men nogle netbooks ikke kommer med et cd-drev , fordi den lille størrelse af enheden ikke giver mulighed for en . Også nogle computere og bærbare computere kommer med meget basale enheder, der ikke har brænding . Hvis du ikke har et cd-drev på din computer , eller ønsker at gøre mere end din eksisterende tillader dig at gøre , kan du drage fordel af en ekstern cd -drev, stik lige ind i computerens USB -port
1 .
Tilslut den ene ende af USB- ledningen til den eksterne cd-drevet , og sæt den anden ende i en ledig USB -port på computeren .
2 .
Vent til din computer at anerkende det nye drev . De fleste moderne eksternt cd -drev er " plug and play ", hvilket betyder , at computeren automatisk genkende enheden og installere de nødvendige drivere . Hvis computeren ikke genkender enheden , skal du fortsætte til næste trin .
3 .
Installer driverne i henhold til brugsanvisningen for din eksterne cd- drev . Instruktionerne og drivere variere afhængigt af mærke og model af drevet , så det er vigtigt at rådføre sig med instruktionsbogen for den korrekte procedure.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Lexmark z 715 printer 

Kommentarer

Code:
change