hvordan du udskifter en blækpatron på epson rx500

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-19

Epson Stylus Photo RX500 er en printer, designet til at udskrive fotografier samt farve og sort -hvid -dokumenter. Ifølge producenten specifikationer, funktioner printeren seks farver fotoprint og en 48- bit ( 2400 x 4800 dpi ) flatbed scanning med indbygget transparentadapter . Fotoprint bruger en betydelig mængde blæk , især ved højere opløsninger . Udskiftning af patroner på Epson RX500 er der en hurtig opgave, som bør indtage på de fleste fem minutter

Du skal bruge:
erstatning blækpatroner .


1 .
Tænd printeren på et godt oplyst område . At kontrollere blækniveauerne , skal du trykke på Setup knappen til venstre på LCD -skærmen , vælg derefter den farve , du ønsker at tjekke . Skærmen vil vise den procentdel af blæk tilbage i den pågældende patron . Tryk på knappen for den farve , der er lav på blæk til at forberede printeren til udskiftning .
2 .
Tag fat i håndtagene på siderne af printeren , og træk op for at åbne den øverste del af printer . Udsæt blæk ved at åbne den lille sorte blækpatron dække låg .
3 .
Fjern eventuelle blækpatroner , du ønsker at udskifte ved at holde fronten og tilbage hver fast og tugging opad . Enten smider dem væk i en plastikpose eller genbruge dem til at holde dem ude af din lokale losseplads .
4 .
Ryst hver ny patron , og fjern derefter al emballage , herunder plasticpose , og plasttappen på bunden af blækpatronen . Sæt nye blækpatroner i samme tydeligt mærket stedet af farve og skubbe dem ned , indtil de klikker på .
5 .
Luk patronen låget , så hele printeren låget . Printeren vil gøre nogle lyde i et halvt minut eller deromkring-. ikke slukke printeren under den er færdig kalibrering af nye blækpatroner


Previous:nothing Next:hvordan man tilslutte en PowerBook G4 til en tv- skærm 

Kommentarer

Code:
change