hvordan du udskifter en dell 6000 lcd & baggrundslys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-21

Baggrundslys af en bærbar computer 's Liquid Crystal Display ( LCD ) skærmen er en lygte, der giver dig mulighed for at få vist billeder , video og grafik . Baggrundsbelysningen pære kan brænde ud efter længere tids brug . Da det begynder at brænde ud , vil din Dell 6000 LCD- skærm svagt , og i sidste ende vil gå mørke . Ændring af pæren er ikke svært , men du bliver nødt til at fjerne LCD -skærm fra din bærbare computer for at få adgang til det udbrændte baggrundsbelysning pære

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Lille , flad skruetrækker .


1 .
Placer computeren på en flad overflade . Lukke den bærbare computer , og lukker LCD -panelet . Afbryd alle strømkilder . Dette omfatter afbryde AC strømkabel , og fjerne batteriet og alle ydre enheder . Give omkring 15 minutter for den bærbare computer for at køle .
2 .
Placer computeren ansigt op . Indsæt en flad skruetrækker ind i højre side af LCD hængseldækslets , som er en tynd strimmel af plastik beliggende mellem LCD skærm og tastatur samling . Det spænder over hele bredden af den bærbare computer , der dækker LCD hængslerne . Lirke op hængseldækslet mens de arbejder din vej til venstre side af den bærbare computer , indtil hængseldækslet er fjernet .
3 .
Fjern de to Phillips-skruer bagfra øverste række tasterne på tastaturet . Tag fat i overkanten af den bærbare computer og sted ansigt ned over håndfladen , hvileplads af den bærbare top beklædning . Afbryd tastaturets fladkabel fra stikket på bundkortet . Fjern bundkortet fra den bærbare computer .
4 .
Find LCD videokabel, som er forbundet til venstre side af LCD-skærmen . Følg kablet med fingrene kablets stik på bundkortet , og frakobl kablet . Gør det samme for de to antennekabler der kommer ud af den højre side af LCD- skærmen .
5 .
Grib fat i bagsiden af LCD -panelet med den ene hånd til at holde det på plads . Med den anden hånd , skal du bruge en stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer fra hver LCD hængsel . Løft LCD -skærm ud af den bærbare base . Placere den på en plan overflade med skærmen opad .
6 .
Fjern de seks gummi skruen dækker fra frontpanelet af den bærbare computer med en lille , flad skruetrækker . Fjern de seks Phillips-skruer sikre panelet til LCD forsamling . Fjern frontpanelet og sæt den til side .
7 .
Fjern de fire Phillips-skruer fra hver side af LCD-skærmen . Fat i den side kanten uden at røre den forreste del af LCD-skærmen . Løft skærmen ud af bagpanelet , og læg skærmen med forsiden nedad på en ren håndklæde eller en klud .
8 .
Fjern alle klæbende folie tapen fra bagsiden af LCD-skærmen . Find den lille slots langs den udvendige kant af skærmen . Indsæt en lille , flad skruetrækker ind i hakkene til at lirke ud på bagsiden af skærmen . Løft baggrundslyset ud af LCD- skærmen , og høste baggrundslyset er kablerne fra skærmen kredsløb . Fjern baggrundsbelysning og sæt den til side .
9 .
vende denne procedure for at geninstallere den nye baggrundslys og LCD -skærmen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense printhovedet i en hk 1200 

Kommentarer

Code:
change