hvordan du udskifter hukommelsen i en IBM tror pad t -43

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-24

Hvis du ønsker at opgradere en IBM /Lenovo ThinkPad T -43 bærbar med mere RAM -hukommelse , vil du sandsynligvis nødt til at erstatte et hukommelsesmodul i enheden . T -43 leveres med to SO-DIMM ( laptop memory ) slots i computeren . Den ene er placeret under tastaturet og på bundkortet , mens den anden er placeret i bunden af den bærbare computer .

Udskiftning af hukommelse i en ThinkPad T -43 bærbar computer er ikke svært overhovedet , og de fleste mennesker kan fuldføre opgaven i løbet af få minutter . Men medmindre hukommelsen under tastaturet er defekt , bør du udskifte hukommelse på bunden af enheden , fordi det er meget nemmere at få adgang til og erstatte .

Du skal bruge:
Skruetrækker

fjerne batteriet


1
Sluk for computeren , skal du lukke skærmlåget , og drej . den bærbare computer over , så bunden af enheden vender opad . Afbryde AC adapteren , hvis forbundet til T -43 .
2 .
Lås batteriet ved at skubbe låsen låsen over batteriet til venstre .
3 .

Skub låsen , der er placeret på siden af batteriet til venstre og holde den i ulåst position som du fjerner batteriet .

Sæt Memory


1 .
Fjern den skrue, der sikrer dækslet til hukommelsesporten . Fjern dækslet og sæt det til side .
2 .
Fjern hukommelse SO-DIMM ved forsigtigt at trykke låsene på siderne af modulet udad . Hæv SO-DIMM opad , mens du skubber låsene ud og fjerne det fra computeren .
3 .
Find indhakket på den nye SO-DIMM . Indhakket er på kontakten kanten side af modulet . Vær forsigtig med ikke at røre ved kontakt kanten , fordi du måske ødelægge SO -DIMM-modulet , hvis du gør .
4 .
Placer indhakket på SO-DIMM , så den passer sammen med hakket på hukommelsespladsen . Vinkel hukommelsesmodulet til omkring 20 grader og tryk den helt ind i slotten . Pivot hukommelsesmodulet nedad og falde på plads .
5 .
Undersøg den nye SO-DIMM at sikre , at er sikker i hukommelsen slot . Hukommelsesmodulet skal ikke bevæge sig overhovedet, hvis man skubber på den .
6 .
Sæt dækslet til hukommelsesporten , og stram skruen . Geninstaller batteriet , og vend computeren højre side op . Tilslut kablerne og bruge den bærbare computer , som du normalt ville .

gode råd og advarsler


 • shoppe rundt efter de bedste tilbud på udskiftning hukommelse til dine ThinkPad T -43 . Mange leverandører sælger kompatible hukommelse til den bærbare computer . Priserne varierer meget , så du skal ikke købe fra den første sælger , du finder.
 • Forsøg ikke at installere hukommelse i din bærbare computer med batteriet eller AC tilsluttet. Dette kan resultere i alvorlige skader på din bærbare computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man laver plads på en mac harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change