hvordan man åbner en HP Pavilion dv2500

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-28

Hvis du har været har problemer med din HP Pavilion DV 2500 bærbar , men ved ikke præcis , hvad problemet er , kan du ønsker at tænke på at åbne op for computeren . Under din computer til en reparatør er helt sikkert en mulighed, men hvis det ikke er i dit budget , du kan have at gøre det på din own. Opening din DV2500 for at tage et kig på de interne mekanismer kan ske , selv om du ikke kender så meget om computere

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
. Papirclips .


1 .
Tag netledningen fra den bærbare computer , slukke den og luk skærmen .
2 .
Vend computeren og find batteriet frigørelseslåsen på kanten på undersiden af computeren . Skub den til højre, mens samtidig fjernes firkantet batteri fra rummet .
3 .
Fjern de to stjerneskruer , der sikrer den rektangulære harddisken dæksel til computeren . Denne dækning er placeret i nederste højre hjørne af computeren . Løft harddisken dække op og fjern det.
4 .
Fjern de to skruer på siden af den faktiske harddisk i rummet , og derefter bruge den sorte pull-fanen for at fjerne drevet fra computeren .

5 .
Fjern enkelt skrue sikre WiFi dækslet på plads . Dette er de mindre rektangulære rum dækning , der er placeret på højre side af computeren . Fjern låget for at blotlægge WiFi -modulet .
6 .
Tag to kabler fra den side af WiFi modulet , og fjern de to skruer , der holder modulet til computeren . Modulet vil derefter poppe en smule ud af rummet . Fjerne det .
7 .
Fjern enkelt skrue , der holder det optiske ( CD /DVD ) drev til bunden af computeren .
8 .

Indsæt enden af en papirclips ind i det lille cirkulære hul på forsiden af det optiske drev og bakken vil pop lidt ud af drevet . Træk drevet ud af computeren ved bakken .
9 .
Fjern de tre skruer placeret i batterirummet . Disse er de skruer, der sikrer tastaturet til computeren .
10 .
Vend computeren højre side opad og åbn skærmen . Løft tastaturet op fra toppen og tag tykke tastaturkablet , hvor det forbinder til bestyrelsen for computeren . Indstil tastaturet til side .
11 .
Løft rektangulære ramme ( switch-dækslet ) op fra bunden og skubbe den til højre for at fjerne det . Dækpladen over kontakten er placeret lige under skærmen .
12 .
Tag alle fire skærm kabler på toppen af den computer , hvorfra de i forbindelse med brættet .
13 .
Fjern de fire skruer ( to på hver side ) fra venstre og højre hængsler placeret lige under skærmen . Løft skærmen op og sæt den til side .
14 .
Vend computeren ned og fjerne alle syv skruer på undersiden af den bærbare computer .
15 .

Vend computeren højre side opad og fjern de fire skruer i nærheden af touchpad på forsiden af computeren .
16 .
Løft toppen plastkasse ud af computeren at eksponere systemkortet nedenunder. Din bærbare er nu åben .


Previous:nothing Next:hvordan man kan oplade eksterne bærbare batterier 

Kommentarer

Code:
change