hvordan man åbner en iBook G4 for hovedkortet

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-22

IBook G4 er en kompakt og kompetent Apple bærbar computer, der kan brugere stadig finde nyttige . Du kan åbne en iBook G4 for at afdække den logik bestyrelsen for at tilføje eller opgradere komponenter knyttet til den. Proceduren er enkel , hvis en smule involveret , og kræver et par værktøjer fleste husstande vil ikke have , men som kan erhverves fra en hobbyforretning eller hardware butik . Åbning af iBook G4 på din egen overtræder nogen Apples garanti , der kan stadig være på plads

Du skal bruge: .
blød klud
# 8 torx skruetrækker . .
Stjerneskruetrækker .
Phillips guldsmedens skruetrækker .
Flad-kantet skruetrækker .


1 .
Læg en blød klud på et bord . Fjern alle kabler er knyttet til iBook G4 . Placer iBook G4 ansigtet nedad på en blød klud . Skub batteriet-låsen med fingrene . Træk batteriet ud af batterirummet . Frigøre batteriet-låsen .
2 .
Sæt spidsen af Phillips guldsmedens skruetrækker under kanten af en af de tre gummi fødder på bunden af iBook G4 . Lyser op på spidsen af Phillips guldsmedens skruetrækker til at løsne foden . Træk foden ud med fingrene . Gentag denne procedure med de to andre gummi fødder .
3 .
Fjern skruerne fra under gummi fødder med stjerneskruetrækker . Træk skruerne ud med fingrene . Træk metalindsatser under skruerne ud med fingrene .
4 .
Vend iBook G4 over . Åbn låget . Drej iBook G4 , så musemåtten vender opad. Træk tastaturet ud iBook G4 med fingrene .
5 .
Træk antennen stikket ud af lufthavnen trådløse kort , der er på venstre side af iBook G4 , ved hjælp af fingrene . Skub Airport trådløse kort ud af porten er det i.
6 .
Fjern de fire skruer omkring lufthavnen slot med Phillips guldsmedens skruetrækker . Skub de to tapper på hver side af hukommelsespladser sidder ved siden af lufthavnen pladsen væk fra hinanden . Træk de to memory chips ud af de to hukommelsespladser med fingrene .
7 .
Placér spidsen af den faste kanter skruetrækker ved siden af skruen i toppen af lufthavnen slot til omdirigere magnet skjult på undersiden . Fjern skruen med Phillips guldsmedens skruetrækker og samtidig holde spidsen af den faste kantet skruetrækker på plads . Fjern det flade kanter skruetrækker . Træk Lufthavn slot fra iBook G4 .
8 .
Fjern skruerne fra de fire udsatte hjørner , der var under Lufthavn slot med Phillips guldsmedens skruetrækker . Fjern de to skruer fra højre side , hvor lufthavnen slot var med Phillips guldsmedens skruetrækker .
9 .
Luk låget . Vend iBook G4 over . Fjern de tre synlige skruer med Torx skruetrækker . Fjern de to skruer fra indersiden af batterirummet med Phillips guldsmedens skruetrækker . Fjern skruerne fra kanten af batterirummet med Phillips guldsmedens skruetrækker .
10 .
Sæt spidsen af den faste kanter skruetrækker i siderne af batterirummet . Løft op på spidsen af den faste kanter skruetrækker til at løsne batteribåsen . Fortsæt løfte op på spidsen for at løsne den nederste fra toppen skallen .
11 .
Sæt spidsen af den flade kant skruetrækker ind i et hjørne af i bunden af iBook G4 . Løft op på spidsen af den faste kanter skruetrækker til at løsne den nederste fra toppen skallen . Gentag denne procedure på de tre andre hjørner af iBook G4 .
12 .
Sæt spidsen af Phillips guldsmedens skruetrækker i et af de to kroge inde i batterirummet . Løft op på spidsen af Phillips guldsmedens skruetrækker til at frigøre krogen . Gentag dette med de øvrige krog . Træk det nederste panel ud iBook G4 med fingrene . Vend iBook G4 over .
13 .
forsigtigt løfte låget . Sæt spidsen af Phillips guldsmedens skruetrækker ind i siden af iBook G4 ved siden af strømstikket . Løft op på spidsen af Phillips guldsmedens til at løsne de strømstik . Løft det øverste panel ud iBook G4 , pas på ikke at afbryde kablet bygge bro mellem den og hovedkortet på iBook G4 .
14 .
Tag de to stik fra hovedkortet ved hjælp af fingrene . Fjern det øverste panel fra iBook G4 . Afmonterer lydstik kablet fra det øverste panel med fingrene .
15 .
Fjern de 14 skruer fra hele logicboardet og kredsløb på iBook G4 med Torx skruetrækker . Træk de to metal side stik blokke ud af hver side af iBook G4 med fingrene .
16 .
Fjern tape på højre side af iBook G4 med fingrene . Fjern den metal skjold, som har den udsatte magnet på det og er nær toppen af iBook G4 overfor » iBook G4 "logo .
17 .
Træk metalstangen over harddisk med fingrene . Skub harddisken bakken ud af slot det er i. Tag stikket fra bagsiden af harddisken .
18 .
Fjern de fire skruer fra hele harddisken med Torx skruetrækker til at adskille drevet fra harddisken skuffen .

gode råd og advarsler


  • En anti-statisk rem vil holde statisk elektricitet fra skader de indre dele af iBook G4 .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en dell 6000 lcd & baggrundslys     

    Kommentarer

    Code:
    change