hvordan man bruger en ma128g / b Apple Remote

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-22

Hvis du ønsker at kontrollere dit Apple TV , Macintosh stationær eller bærbar computer på afstand , de MA128G /B fjernbetjening af Apple giver dig mulighed for at lancere musik , fotos , videoer og dvd'er . I modsætning til andre perifere enheder , har fjernbetjeningen ikke kræve Bluetooth synkronisering , da den forbinder til din Macintosh enheden ved at sende et signal til enhedens infrarøde sensor og åbner Front Row , ifølge David Pogue , forfatter til " Mac OS X Leopard Edition : The Missing Manual " . Front Row er pre-installeret på alle Macintosh- computere, der kører 10 . . 4 eller nyere

Du skal bruge:
Mac OS X v.
10 .
4 eller nyere .


1 .
Tænd computeren og hold " Menu "og " Fast Forward " -knappen i fem sekunder på Apple fjernbetjeningen pege mod computeren , når computeren viser skrivebordet skærmen for at parre fjernbetjeningen til din computer .
2 .
Tryk på knappen "Menu" . Front Row vil åbne og vise en skærmen menuen på din computers mediebibliotek
3
Tryk på " + " og . "- " -knappen for at rulle op eller ned i Front Row menuen og tryk på den midterste " Play "knappen for at vælge et punkt eller en fane . Hovedmenuen i Front Row displays film , tv-shows , musik , podcasts og fotografier . "Indstillinger "og " Kilder " menupunkter til at indstille opsætningen af Front Row .
4 .
Tryk pil tilbage på fjernbetjeningen for at springe til det forrige menupunkt , mens det er spille eller tryk den forreste pil for at springe til det næste menupunkt . Tryk på " Menu " knappen for at vende tilbage til det forrige skærmbillede og tryk på knappen "Menu" , mens den vigtigste Front Row menu for at forlade Front Row .
5 .
Tryk på " + " eller "-" -knappen, mens en sang , video eller podcast afspilles at hæve eller sænke lydstyrken .
6 .
Tryk på knappen i midten , mens en sang , video eller podcast afspilles at holde pause det . Hvis du trykker på knappen i midten , mens du ser et foto , vil et lysbilledshow begynder .


Previous:nothing Next:hvordan man kan afinstallere og geninstallere bluetooth på en mac 

Kommentarer

Code:
change