hvordan man etablerer en skole computerrum

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-21

Skolens computer labs give studerende mulighed for arbejde på forskningsprojekter og lære at bruge computere . Du har sikkert en idé om, hvordan de virker, hvis du har brugt en computer lab før . Væsentlige , et computerrum består af stationære computere , printere , servere og netværksudstyr . Du er nødt til at have noget baggrundsinformation arbejder med computere til at fuldføre denne opgave ordentligt på grund af den dybtgående pågældende arbejde. Du skal også have et budget fra skolen til rådighed i forvejen

Du skal bruge: .
Computer arbejdsstationer .
Server .
Netværk patch panel .
Ethernet-kabel .
Stikdåser .
Printer.
Server rack .
Skriveborde .
High-speed internet -forbindelse .


1 .
Installere nettet patch panel i server rack . Fastgør internetforbindelse til patch panel i henhold til ledningsdiagrammet på bagsiden af panelet .
2 .
Vedhæft et netværkskabel fra patch panel til serveren . Monter server i server rack . Du kan oprette tower-servere i nærheden af rack .
3 .
Kør den indledende opsætning på serveren . Installer " Domain Controller ( Active Directory ) " rolle ved at klikke på " Tilføj eller fjern en rolle " fra Server Manager . Vælg et navn til det domæne når du bliver bedt løbet af guiden .
4 .
Opsæt arbejdsstation computerne på skriveborde . Fastgør netledninger til magten strimler . Label hver computer med en række for at holde styr på dem .
5 .
Mål og sav Ethernet -kabel længder til at køre fra patch panel til hver arbejdsstation . Fastgør stik til enderne , der vil forbinde til computere.
6 .
Splice den anden ende af Ethernet- kabler forbundet til arbejdsstationer i patch panel . Mærk forbindelsen på patch panel i henhold til arbejdsstationen numre, du tildelte tidligere .
7 .
Tilføje et objekt for hver computer på serveren i " Active Directory ", samt bruger , der vil forbinde til serveren . Bruge en standard brugernavn skema , såsom efternavn efterfulgt af fornavn . Brug et standardiseret adgangskode mønster så godt.
8 .
Tænd arbejdsstationen computere . Føje dem til domænet under " computer egenskaber . " Indtast brugernavn og adgangskode til domænet , når du bliver bedt om .
9 .
Sæt printeren til serveren . Installer " printserver rolle " i " Server Manager ", og dele printeren på domænet .
10 .
Installer et antivirusprogram på hver arbejdsstation . Dette er vigtigt , da du ikke kan kontrollere hvert websted , som brugerne adgang .
11 .
Installer Windows SteadyState på computeren arbejdsstationer . Dette er et program , der fjerner ændringer af brugere og låser ned de computere restriktioner , som du indstiller i konfigurationen. Lås brugere ud fra at kunne foretage ændringer i antivirus -programmet og opdateringer.
12 .
Lav en sikkerhedskopi billede af en af arbejdsstationer ved hjælp af et program som Acronis True Image . At have en sikkerhedskopi af arbejdsstationen konfigurationen vil i høj grad mindske den tid, det tager at fastsætte eller udskifte en computer og få den klar til brug igen .
13 .
Lav et billede af server i samme måde som arbejdsstation . Holde disse sikkerhedskopier på et sikkert sted .

gode råd og advarsler


  • Instruer computerbrugere med klare retningslinjer for , hvordan man bruger computere uden at beskadige dem , og hvordan man bruger Internettet sikkert .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan sætte en bærbar computer tilbage til fabriksindstillingerne     

    Kommentarer

    Code:
    change