hvordan man etablerer en usb printer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-12

Hvis du har købt en printer i de sidste mange år , er det sandsynligt at det har en USB- forbindelse interface . USB ( Universal Serial Bus ) er den nuværende standard for tilslutning af alle typer af enheder til moderne stationære computere og bærbare computere , herunder printere .

Opsætning af en USB- printer er ikke svært på alle , og er noget, de fleste mennesker kan gøre på blot et par minutter. Men det hjælper at vide, de skridt til at installere printeren, før du går i gang

Du skal bruge: .
USB-printer .
USB- printer -kabel.
Installations-cd'en .


1 .
Sæt AC adapteren kablet i printeren og en tilgængelig stikkontakt . Ilæg bakken med papir og tænde for strømmen til printeren . Tilslut ikke USB- printer -kablet til printeren eller computeren endnu .
2 .
Installer printer blæk eller toner patroner i henhold til anvisningerne i installationen eller quick start guide . Tillad printeren til cyklus patroner og forberede dem til brug .
3 .
Indsæt installations-cd'en i cd /dvd-drevet på din computer eller bærbare computer. Vent til installationsprogrammet at igangsætte og derefter klikke på " Installer printer " eller " Install Printer Driver " option på skærmen .
4 .
Vent på programmet bede dig om at oprette forbindelse printeren . Sæt så sekskantede ende af USB- kablet i printeren og den flade ende af kablet i en tom USB -port på computeren .
5 .
Fortsæt med at følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af computeren . Hvis du bliver bedt om at gøre det , genstarte computeren . Printeren er nu tilgængelig til at udskrive dokumenter fra i programmer på din computer .
6 .
Åbn printerens oplysninger i Windows XP ved at klikke på " Start "knappen og derefter på " Printere og faxenheder "-fanen . I Windows Vista eller Windows 7 skal du klikke på " Start " globus og derefter på " Enheder og printere "fanen .
7 .
Højreklik på den nye USB-printer under " Printer og faxenheder "i vinduet og derefter til venstre -klik på " Egenskaber "valgmulighed . Under fanen "Generelt" på printeregenskaber vinduet, klik på " Udskriv testside " valgmulighed .

gode råd og advarsler


 • Med nogle ældre model USB -printere , kan du ikke brug for at indsætte installations-cd'en , da operativsystemet allerede har de drivere er nødvendige for at konfigurere enheden .
 • Hvis du ikke har installations-cd'en , kan du besøge hjemmesiden for producenten og hente de nødvendige drivere og software .


 • Previous:nothing Next:hvordan du kan genbruge tonerflasker   

  Kommentarer

  Code:
  change