hvordan man input audio med en usb

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-15

Streaming audio ind i din computer er afgørende for at få mest muligt ud af dit multimedie oplevelse . USB -lydenheder gør det muligt at indtaste stereolyd med brug af en integreret interface . Når USB- enheden er installeret, er du stadig nødt til at være i stand til korrekt tilslutte lydkilden til selve enheden . Forkert konfiguration kan føre til uønskede resultater i dit lydoptagelser . Det tager kun et par minutter til at begynde at sende stereolyd til din computer via USB- lydenhed .

Du skal bruge:
USB audio interface
. RCA -kabel .
Lydkilde .
Computeren.


1 .
Sæt USB lydenhed til din computer . Chauffører skal være installeret , og enheden skal være i korrekt stand .
2 .
Tag det hvide RCA -kabel og tilslut det til den hvide kvindelige input mærket "Audio Input ". Den hvide kabel repræsenterer " Venstre " -kanal , og bør også mærkes som sådanne.
3 .
Tilslut det røde RCA -kabel til den røde kvindelige input , som også er mærket " Audio Input . " Det røde kabel vil sende de rigtige kanal ind i USB -lydenhed .
4 .
Juster output niveauet fra lydkilden , som du har tilsluttet til USB- lydenhed . A god tommelfingerregel er at give dig selv en lille smule af headroom med niveauerne . Lyden kan justeres senere , når de er blevet taget til fange .

gode råd og advarsler


 • Hold lydkilde output et par decibel lavere end nul mærke på det niveau indikator på USB-enheden . Dette vil holde din lyd fra klipning , som kan blive endnu mere synlige efter flere kompressioner for brug af internettet af materialet .
 • under lydkilden output sat til over nul vil producere en ubrugelige stykke materiale . Clipping forårsager nedbrydning af frekvens kompleksitet i dine optagelser , overskyggede dem med forvrængning , der forårsager lytterens træthed .


 • Previous:nothing Next:backup og restore strategier   

  Kommentarer

  Code:
  change