hvordan man installere en harddisk på en dell bærbar inspirion 8100

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-17

Dell Inspiron 8100 indeholder en 20- gigabyte harddisk fra fabrikken. Hvis du finder dig selv at løbe tør for diskplads , kan du opgradere harddisken til en større kapacitet . Der er ingen grund til at sende din computer med alle dine personlige oplysninger til et servicecenter for en harddisk udskiftning . Du kan udskifte harddisken derhjemme på få minutter . Selv hvis du aldrig har ændret din computer komponenter før, købe en erstatning harddisk fra en computer levering butik og erstatte det selv for at spare omkostninger og dataintegritet .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Luk din Inspiron 8100 . . Tag netledningen og alle andre enheder tilsluttet til din bærbare computer .
2 .
Vend den bærbare computer med forsiden nedad på en flad arbejdsflade . Skub udløseren på batterirummet . Fjern batteriet fra din Inspiron 8100 .
3 .
Fjern skruen, harddisk med en stjerneskruetrækker . Skub harddisken lige ud af rummet , indtil den glider ud af banen og fri for den bærbare computer .
4 .
Ret det nye drev med sporene på hver side af harddisken rummet . Skub det nye drev på plads og fastgør den med holdeskruen . Stram skruen med en stjerneskruetrækker .
5 .
Sæt batteriet , indtil det låses på plads . Tilslut netledningen og alle andre nødvendige tilbehør . Drej den bærbare computer op. Tænd for strømmen til computeren for at teste den nye harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en dvd -brænder til en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change