hvordan man kan definere " DDR hukommelse "

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-10

Double Data Rate hukommelse ( DDR ) er branchens erstatning for ældre, enlige Data Rate ( SDRAM ) hukommelse, som øger overførselshastighed af data via din computer . Jo hurtigere hukommelse beskæftiger sig med data , kan de hurtigere computeren sætte data til anvendelse af, øgede alle aspekter af din computer operationer . DDR Random Access Memory ( RAM ) leveres i en bred vifte af hastigheder , med hver chip fastlægges i henhold til tre generelle egenskaber . Når du kender detaljerne bag disse egenskaber , kan du afgøre, hvor effektivt en DDR -hukommelse modul vil udføre i et bestemt system .

Du skal bruge:
DDR hukommelsesmodul


1
Undersøg hukommelsesmodul krop til en liste over bussen hastighed af modulet. . Bussen hastighed er en måling af kommunikation sats i megahertz ( MHz ) fra memory controller til hukommelsesmodul og tilbage igen . Jo højere hastighed, desto flere data sendes til modulet og derefter tilbage til systemkomponenter samtidig. Flere data betyder, at systemet er i stand til at udføre flere beregninger på en gang . DDR -hukommelse begynder med en bus hastighed på 133 MHz og stiger til 1000 MHz , med højere hastigheder , der repræsenterer hurtigere moduler .
2 .
Find datahastighed notering af hukommelsesmodulet på kroppen af staven RAM . De data rate er antallet af hukommelse overførsler per sekund modulet er i stand til at håndtere . Nummeret angivet som datahastighed er i MT /s , millioner af overførsler i sekundet . Den langsomste DDR chip ure i på 266 MT /s og den hurtigste chips ved 2000 .
3 .
Brug hukommelsesmodulet betegnelse , enten DDR , DDR2 eller DDR3 som endelig definition egenskab RAM chips . DDR overfører data to gange pr cyklus af systemet uret på din computer , en fordobling af satsen fra SDRAM den erstatter . DDR2 bærer dobbelt så meget data pr uret som DDR på grund af stigninger i båndbredde kapacitet . DDR3 fordobler hastigheden på DDR2 , også som følge af stigende båndbredde tilgængelighed samt et redesign af de metoder , der anvendes til at sende data frem og tilbage til chippen . Jo oftere data sendes til chip , jo mere beregningerne din computer er i stand til i en enkelt taktcyklus , øge hastigheden af alle edb- operationer .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer hukommelse i en dell bærbar 

Kommentarer

Code:
change