hvordan man kan ændre SATA til USB

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-23

Med digitale kameraer , digitale musikafspillere og nu digitale film -afspillere, er vi alle samle flere og flere data . Samtidig fortsætter priserne på harddiske til at falde , mens deres kapacitet fortsætter med at stige . Som en følge heraf er der flere computerenheder , der bruges flere steder end nogensinde . I betragtning af alle de faktiske omstændigheder , eksterne lagerenheder er meget populære. Selvom du kan købe en pre-konfigureret drev , er det meget nemt at tage en SATA harddisk og slutte den til din computer via USB .
1 .
identificere størrelsen på din harddisk . SATA-harddiske typisk kommer i 2,5- og 3,5- tommers størrelser , selv om nogle 1,8 tommer drev er også tilgængelige. Mål bredden af harddisken , i betragtning af , at drevet vil være en smule større end de tilladte størrelse, som refererer til fad indeni . For eksempel måler 3,5- tommer Seagate Barracuda 4 inches tværs . Du bliver nødt til at kende størrelsen på dit drev til at købe den rigtige dokken eller kabinet .
2 .
Beslut hvordan permanente du vil have din opsætning til at være. Hvis du vil være at bytte en masse af drev ind og ud , bør du købe en harddisk dock , også kaldet en brødrister , da drevet typisk stikker ud vertikalt , som en skive toast . Hvis du vil rejse en hel del og har brug for midlertidigt tilslutte en række af drev , kan du se nærmere på en USB til SATA adapter kabel . Endelig , hvis du vil holde den samme drev tilsluttet , bør du købe et eksternt drev kabinet .
3 .
Køb kabinet, der passer til dine behov . På et minimum , bør du kigge efter en USB 2,0 port for at muliggøre overførsel med hastigheder op til 480 megabit per sekund .
4 .
Efter kabinettet instruktioner , skal du installere drevet i prøvelokalet eller kablet, før du slutter den til magten eller til computeren . Når du tilslutter drevet , være opmærksom på , at der er lidt krogene på SATA strøm og data stik for at sikre, at de kun kan kobles på den rigtige måde . Selv om de skulle have en stram fit , hvis du føler behov for at bruge rigtige kraft , er du sandsynligvis ikke tilslutning af kabler ejendommen .
5 .
Slut drev til computeren og tænde for den . Du skulle nu være i stand til at formatere og bruge din nye SATA /USB harddisk.


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en Samsung skærm med en ibook 

Kommentarer

Code:
change