hvordan man kan ændre lydstyrken på en bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-14

Bærbare computere er typisk udstyret med et par indbyggede stereo højtalere og et hovedtelefonstik til tilslutning af et sæt af telefoner eller et par af de eksterne, med egen strømforsyning højttalere . Systemets lydstyrke , der styrer de indbyggede højttalere og signalet til hovedtelefonstikket hurtigt kan justeres direkte på tastaturet uden adgang til computerens kontrolpanel . Ved at trykke på "Funktion " tasten og højttalerikonet på tastaturet gør det muligt at øge eller sænke lydstyrken i sekunder
1 .
Tryk og hold ' Fn " ( funktion ) nøgle, der er i venstre hjørne tættest på plads bar på de fleste bærbare computere .

2 .
Tryk på én af piletasterne trykt med en højttaler ikon . Ikonet med to eller flere kurver stammer fra højttaleren billedet er stigningen i mængde -tasten. Den anden højttaler ikonet er mængden faldet tasten .

3 .
Tryk på første højttalerikonet flere gange for at øge lydstyrken . på den bærbare computer tastatur , vil dette ikon blive udskrevet enten op eller højre piletast . Ned for lydstyrken ved at trykke ned eller venstre piletast , mens du holder " Fn " ( funktion ) tasten .
4 .
Klik to gange på taleren ikonet på proceslinjen i bunden af den bærbare computer skærmen for at åbne en lille firkantet vindue på højre hjørne .
5 .
Klik og hold venstre museknap på lydstyrkemærket kontrol og trække kontrollen opad for at øge lydstyrken eller Træk regulatoren ned for at sænke lydstyrken .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en USB-tastatur 

Kommentarer

Code:
change