hvordan man kan fjerne tastaturet fra en Dell Latitude

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-24

Hvad mange mennesker kan ikke vide om bærbare computere , som Dell Latitude bærbare pc'er , er, at det er muligt at fjerne tastaturet . Dette sker , når der er et problem med den nuværende tastatur og en udskiftning er nødvendig . Du tror måske, at den eneste mulighed er at have dette gøres ved en servicetekniker , men det er ikke tilfældet . Processen med at fjerne din Latitude tastatur tager så lidt tid , at det kan gøres med næsten alle med et minut eller to af fritiden

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .


1 .
Tag netledningen fra den bærbare computer , og slukke den . Fjern firkantet batteri fra undersiden af computeren og derefter åbne skærmen , så den er så langt tilbage som det vil gå .
2 .
Sæt spidsen af din skruetrækker i sømmen hvor den rektangulære plastic ramme over tastaturet opfylder siden af computeren .
3 .
Pry op med din skruetrækker og pop rammen ud af stedet . Tag det fra computeren .
4 .
Fjern de to skruer i midten af computeren lige over tastaturet og Phillips skruetrækker.
5 .
Løft tastaturet op fra toppen og drej den til side for at få adgang trækflig placeret i øverste højre hjørne af det indre af computeren .

6 .
Træk tappen op og tastaturkablet vil afbryde forbindelsen til sin havn i computeren . Sæt tastaturet til side , og du har held fjernet den .


Previous:nothing Next:hvordan du finder en pc grafikkort 

Kommentarer

Code:
change