hvordan man kan forbinde to MacBooks med et USB-kabel

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-27

Bærbare computere kan oprette forbindelse til hinanden direkte ved hjælp af et Ethernet-kabel . Apples MacBook Air , dog ikke har en Ethernet- port og kan derfor ikke være forbundet med et andet MacBook model direkte på denne måde . Du kan tilslutte en MacBook Air til en anden MacBook ved hjælp af et USB- kabel ved at købe en USB-til-Ethernet adapter . USB -til-Ethernet adapter USB- kablet kan stikkes ind i enkelt USB -porten på MacBook Air og give mulighed for en forbindelse til de øvrige MacBook vha. Ethernet , selvom MacBook Air ikke har en Ethernet- port .

Du skal bruge:
USB -til-Ethernet adapter
. Ethernet -kabel .


1 .
Stand MacBook Air på et bord . Åbn MacBook Airs låget til at afsløre LCD-skærmen . Drej MacBook Air , så LCD- skærmen vender dig .
2 .
Træk adgang til havn døren på højre side af MacBook Air ned med fingrene . Sæt USB- kablet fra USB -til-Ethernet adapter i USB- stikket , der er tættest på dig inde i havnen dækslet .
3 .
Stil MacBook på bordet til venstre for MacBook Air .
4 .
Sæt den ene ende af Ethernet- kablet til Ethernet -porten på USB-til-Ethernet adapter , der er sluttet til MacBook Air .
5 .

Sæt den anden ende af Ethernet- kablet til Ethernet- porten på siden af MacBook .

gode råd og advarsler


 • tredjeparts USB -til-Ethernet adaptere vil arbejde såvel som den, der er lavet og solgt af Apple .
 • Du bliver nødt til at konfigurere både MacBooks at "se " hinanden med "Netværk " kontrolpanelet , når de to er forbundet med hinanden .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre data fra computeren til et microSD -kort   

  Kommentarer

  Code:
  change