hvordan man kan fortælle , hvor meget strøm en pc bruger fra en strømforsyning

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-28

Hver computer har en strømforsyning , der regulerer spændingen for alle computerens indvendige dele . Strømforsyningen bestemmer også den maksimale mængde strøm computeren kan bruge , som der henvises til som " spidseffekt ". Visse eksterne enheder , såsom optiske drev og grafikkort , kan kræve en stor mængde strøm for at fungere . Hvis din strømforsyning ikke kan støtte det nødvendige beløb , vil computeren muligvis ikke starte korrekt eller kan funktionsfejl . Desværre er der ingen software, der kan fortælle dig , hvor meget strøm der bruges , men der er eksterne enheder , der kan give dig en nøjagtig aflæsning .

Du skal bruge:
Elektricitet Load Meter


1
Køb en el- belastning meter . . Se Ressourcer til links til online forhandlere .
2 .
Tilslut belastningen meter direkte til din stikkontakt .
3 .
Sæt din computer til stikkontakten på forsiden af el- belastning meter .
4 .
Tænd computeren , og brug den som du normalt ville gøre for et par minutter . Dette omfatter web- browsing , medieafspilning og gaming . Disse aktiviteter har indflydelse på den mængde strøm din computer bruger , så du vil få lyst til præcist genskabe din sædvanlige brug af computeren for at få den mest pålidelige aflæsning fra måleren .
5 .
Tryk på knapperne på fronten af den elektricitet belastning meter skal svare til den type brugsstatistikker du ønsker at gennemgå . Skærmen automatisk er watt i timen . Du kan også kontrollere spænding og strømstyrke ved at trykke de tilsvarende knapper .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer en jetdirect printer 

Kommentarer

Code:
change