hvordan man kan frigive en printhoved fra en Kodak 5300 printer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-18

Udskriftshovedet på Kodak 5300 EasyShare All -in-One ( AIO) anvender blæk ud af printeren to blækpatroner til papir eller andre materialer, når du udskriver dokumenter eller billeder fra en computer , anden enhed eller scanner tages via scanneren . Typisk en person har behov for at frigøre printhovedet fra printeren for at rense eller reparere den eller printeren , eller at erstatte en defekt eller gammel printhovedet . Slippe printhovedet er ikke svært . Kodak har designet 5300- med en simpel udløseren for hurtig fjernelse

Du skal bruge: .
plastikpose.
Plastfolie ( valgfrit ) .


1 .
Tænd din Kodak 5300 printer . Hvis printeren har papiret i den , skal du fjerne papiret og sæt det til side . Læg en plastikpose eller et stort stykke plastic wrap på bordpladen ved siden af printeren .
2 .
Tag fat i printerens front adgang døren og løft op , indtil det hviler åben i en vinklet holdning og blækpatronholderen holder stille .
3 .
Placer din finger under låsen på forsiden af den første patron og tommelfingeren på toppen og tryk derefter på din finger og tommelfinger sammen mod låsen for at låse kassetten. Løft patron fra transport slot og sæt den til side op og ned på den plasticpose eller plast wrap uden at røre de elektriske kontakter eller blækdyserne . Gentag med den anden blækpatron .
4 .
Tryk på knappen placeret i nærheden af venstre inde hjørne af printhovedet at frigøre printhovedet ud af printeren . Grab sider af printhoved og løft den op og ud af printeren .

gode råd og advarsler


  • altid indstille dine brugte blækpatroner til side på plastik til at forhindre enhver blæk , der kan udslip fra et patron fra farvning din bordplade .


  • Previous:nothing Next:Sådan fejlfinder du en HP Deskjet 920C     

    Kommentarer

    Code:
    change