hvordan man kan genopfylde computer printer blækpatroner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-27

Genopfyldning blækpatroner er en nem måde at spare penge . Når du refill en eksisterende patron , det forlænger patronens liv , blot ved at tilføje mere blæk til beholderen . Dette kræver en særlig refill kit , som normalt koster omkring det samme beløb som erstatning patron . Dog sættet refills patronen flere gange , så du udskrive mere for en brøkdel af prisen . Det tager cirka 10 minutter at udfylde en patron , og kræver ingen specielle færdigheder

Du skal bruge: .
avis
Refill kit .


1 .
Læg et stykke avis på et bord , hvor du planlægger at arbejde . Dette forhindrer pletter fra spildt blæk . Sæt blækpatronen i dette papir .
2 .
Sæt patronen i holderen i din kit ved at trykke den ind i klip med hænderne . Nogle kits vil ikke give en indehaver . Hvis din ikke lå patronen ansigt op på avisen .
3 .
Føj blæk til sprøjten ved at sætte det i blækhus og tegning stemplet ud . Fyld sprøjten med nok blæk til at fylde patronen . Check refill kit instruktioner for at se, hvor meget blæk patronen besidder. De fleste vil eje ca 04:59 ml blæk , selv om større patroner rumme op til 25 ml .
4 .
Find genopfylde hul på patronen . Dens placering er angivet i dit refill kit instruktioner . Nogle kits giver en mærkat at placere på patronen med en lille cirkel der markerer hullet placering . Mange Hewlett Packard patroner har en lille divot på toppen for at vise , hvor at indsætte nålen . Hvis der ikke er eksisterende hul , skal du oprette en med tommelfingeren bor i din kit .
5
Pres kanylen ned i hullet , og derefter injicere blæk-. meget langsomt-ind i patronen . Stop fylde hvis blækket begynder at komme ud af hullet .
6 .
Tør den overskydende blæk med en køkkenrulle og lad patronen sidde i cirka en time før brug .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en dell 6000 sag 

Kommentarer

Code:
change