hvordan man kan genopfylde en HP 17 blækpatron

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-17

Genopfyldning blækpatroner til printere er ved at blive et populært alternativ til at købe dyre erstatninger . Med en inkjet refill kit , kan du let fjerne den gamle patron fra printeren og simpelthen fylde det med den rette blæk . Hvis du ejer en HP 17 blækpatron og ønsker at genopfylde den, kan du gøre det nemt og hurtigt at vende tilbage til dine planlagte udskrivningsopgaver

Du skal bruge: .
Pennekniv
3 plastik injektionssprøjter .
Cyan printer blæk .
Gul printer blæk .
Magenta printer blæk .


1 .
Fjern HP 17 blækpatron fra printeren og placer det på en jævn overflade .
2 .
Find de tre huller på patronen forsegles med grøn plastpropper og skubbe hver én ind i patronen ved hjælp af enden af en lommekniv eller en lignende genstand .
3 .
Bestem farver refill huller . Hver af de tre huller har en anden farve . Hullet på venstre holder den gule blæk , hullet på højre holder cyan blæk , og hullet i midten holder magenta blæk .
4 .
Fyld de tre sprøjter med 8 cc af en enkelt farve printer blæk .
5 .
Sæt sprøjten holder cyan blæk ind i refill hullet og skub den hele vejen ned i patronen . Skub stemplet på enden af sprøjten langsomt at frigive 3 cc cyan blæk . Hæv sprøjten op , så spidsen af sprøjten er ca halvvejs oppe patronen og skub stemplet langsomt frigive de resterende blæk . Gentag processen for de resterende to sprøjter .
6 .
Sæt patronen tilbage i printeren , og lad blækket nøjes med otte timer . Kør rengøring cykler før han vendte tilbage til almindelig udskrivning opgaver .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde blæk i en kanon 30 patron 

Kommentarer

Code:
change