hvordan man kan genopfylde en kanon blækpatron

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-05

Køber nye blækpatroner er dyrt . En måde at reducere dine omkostninger , er at købe refill kits og bruge dem til at genopfylde patroner , når de løber tør . De kits typisk koste omtrent lige så meget som de nye patroner . Men de har flere genfyldningsemballager , tilføjer op til store besparelser i det lange løb . Der er kits til stort set alle typer af printer patroner , herunder Canon printere . Disse kits omfatter alt hvad du behøver for en vellykket genopbygge din blækbeholder

Du skal bruge: .
Brown papirsposer .
Canon blæk refill kit .
Båndet.


1 .
Lay ned brunt papir på et bord eller et bord til at etablere et arbejdsområde . Papiret er at opsuge spildt blæk og beskytte overfladen mod pletter .
2 .
Find genopfylde smilehul på din patron . Det er en lille divot på toppen af patronen. Printeren refill kit vil give et diagram , der viser dig , hvor dette divot er placeret. På PG -40 patron for eksempel , er det næsten nederst til højre under bogstavet " B "
3 .
Poke et hul i denne smilehul med punktering værktøj i din refill kit . Hvis man ikke er inkluderet , kan du bruge en tommelfinger boremaskine eller store synål . Hullet skal punch lige igennem patronen ydre ind i kammeret under det .
4 .
Fyld sprøjten i sættet med blæk ved at indsætte kanylen ind i blækhus . Sørg for, at du udfylder sprøjten med den samme farve blæk patronen besidder. Patronen vil liste farven på blækket det opbevarer på toppen. Sorte blækpatroner kun have én refill hul . For farvepatroner , se til din refill kit for instruktioner om, hvor hullerne er placeret på patronen . Der er tre huller på farve Canon patroner , en til cyan , magenta og gul . Du skal udfylde hvert hul med den rette farve .
5 .
Placer kanylen i hullet, og derefter injicere blæk ind i patronen i et meget langsomt tempo for at forhindre splatter og boblende . Dække hullet med et stykke tape , hvis du har planer om lagring af patronen .


Previous:nothing Next:instruktioner til at ændre patroner i en lexmark printer 

Kommentarer

Code:
change