hvordan man kan genopfylde en kanon pg -40 blækpatron

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-06

Hvis du udskriver en masse sider på dit hjem printer-og er interesseret i at spare penge-du overveje at bruge en refill kit til at tilføje blæk til forarmet blækpatroner . Dette er en måde at skære dine udgifter betydeligt. Canon PG -40 blækpatron er påfyldt via kits fremhævede på butikkerne . Sættet indeholder adskillige refills , men koster næsten det samme som en ny patron

Du skal bruge: .
avis
Canon PG -40 blæk refill kit .


1 .
Læg tre eller fire lag af avisen på en flad , stabil overflade , såsom en køkkenbord eller skrivebord . Avisen beskytter overfladen mod blæk, kan splatte eller spildes under refill processen .
to .
punktere patron lige under " B " i den hvide cirkel på toppen af cylinderampullen Ved hjælp af en tommelfinger bor . En tommelfinger bor eller lignende punktering Værktøjet vil blive leveret sammen med din blæk-refill kit .
3 .
Skub blæk-refill sprøjten i blækhus , der kommer med refill kit . Trække tilbage i toppen af sprøjten at trække blæk fra hætteglasset . De fleste kits anbefaler at opsuge ud 20 ml blæk for denne særlige patron .
4 .
Indsæt sprøjten i det hul , du oprettede i toppen af patronen . Nålen skal være ca halvvejs inde i patronen . Tryk på stemplet for at sprede blæk i patronen i et meget langsomt tempo . Pause hvis blæk splatters eller bobler op fra patronen , så fortsætte, når det sprudlende stopper .
5 .
Læg et stykke tape over hullet . Tænd printeren, og åbn dækslet . Sæt patronen i luftfartsselskabet ved at trykke det på plads . Kør en printcyklussen at teste patronen ved at vælge et dokument , åbne den , og vælger at fil og udskrive det .


Previous:nothing Next:grunde til at bruge musemåtter 

Kommentarer

Code:
change