hvordan man kan genopfylde lexmark 44xl

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-24

Lexmark 44XL er større version af de 44 -modellen patronen . Det holder mere blæk og leverer flere sider og print . Denne patron løber tør for blæk , men efter længere tids brug . Refill kits er til rådighed, som giver dig mulighed for at genopbygge blækket uden at smide ud patronen . Det sparer penge, fordi de kits koster næsten det samme som den nye patron , men de refill blækbeholderen flere gange

Du skal bruge: .
stykker trækpapir
Razor .
Lexmark 44 refill kit .
Køkkenrulle .


1 .
Set ud et stykke trækpapir papir på en flad bordet til at give dig selv med et arbejdsområde . Papiret vil beskytte overfladen af bordet eller tabel fra blæk .
2 .
Fjern etiketten fra toppen af Lexmark 44 blækpatron ved at trække det ud med kanten af en barberkniv . Sæt cylinderampullen ned på dit arbejde plads, så den øverste ( hvor mærket var) vender opad . Find det lille hul i øverste venstre hjørne . Det er hullet tættest på banen på siden af cylinderampullen .
3 .
Tegn 15 ml blæk ind i sprøjten i din refill kit ved at skubbe nålen ind i blækhus og trække tilbage på sprøjten 's stempel . Fjern sprøjten fra flasken og sæt den ind i hullet i øverste venstre hjørne af patronen .
4 .
Tryk stemplet ned for at sende blæk fra sprøjten ind i patron . Vær omhyggelig med ikke at fylde patronen for hurtigt eller blæk vil smitte af genpåfyldning hullet .
5 .
Tør overskydende blæk fra toppen af patronen med en køkkenrulle og sæt patronen til side for at tørre i cirka en time , før du bruger det i din printer .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter hukommelsen i en IBM tror pad t -43 

Kommentarer

Code:
change