hvordan man kan inddrive et SD -kort i OS X

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-19

Et SD ( Secure Digital ) memorykort skal være korrekt afmonteres fra en computer , før de fjernes eller sin filstruktur vil blive ødelagt . Du kan gendanne en beskadiget SD -kort på en Mac vha. Disk Utility program, der er inkluderet i OS X-operativsystemet . Disk Utility vil fastsætte filstrukturen , således at SD -kortet vil arbejde igen . Gendannelse af et SD- kort på en Mac, der kører OS X er gjort så effektivt af en computer novice som én , der har brugt en Mac i årevis

Du skal bruge: .
S-video kabel .


1 .
Indsæt SD-kortet ind i SD-kortstikket på siden af Mac. Dobbeltklik på ikonet for den Disk Utility til at lancere det-ikonet er i " Hjælpeprogrammer "mappe i " Programmer "mappe på Mac 's vigtigste harddisk
2

Klik en gang på SD -kortet ikon i venstre kolonne i Disk Utility 's hovedskærm .
3 .
Klik på " First Aid "-fanen øverst i Disk Utility programmets vigtigste skærmen. Klik på "Vis detaljer " afkrydsningsfelt, hvis du ønsker at se , hvordan Diskværktøj er ved at komme SD -kortet .
4 .
Klik på " Reparer Disk " knappen i nederste højre hjørne af Disk Utility 's hovedskærm .
5 .
Vent som en statuslinje i bunden af skærmen fyldes fra venstre mod højre og en række tekstlinier rulle vinduet ned over statuslinjen . Afslut Diskværktøj programmet, når statuslinjen er helt fyldt i.
6 .
Træk ikonet for SD -kortet på skrivebordet til papirkurven . Vent på ikonet for SD -kortet til at forsvinde . Træk SD- kortet ud af SD- kort slot .

gode råd og advarsler


  • Du skal bruge en SD- kortlæser til at fastgøre SD -kortet til Mac , hvis der ikke er nogen indbygget SD- kort slot .


  • Previous:nothing Next:hvorfor min cpu fan kører hele tiden ?     

    Kommentarer

    Code:
    change