hvordan man kan kontrollere USB Power

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-10

USB ( Universal Serial Bus ) porte på din computer er en kraftfuld grænseflade , som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en bred vifte af perifere enheder øjeblikkeligt og uden at genstarte systemet . Mange USB-enheder trække strøm direkte fra USB- hub , i modsætning til tegning strøm fra en stikkontakt . USB- enheder, der er tilsluttet via den samme hub vil ikke fungere korrekt , hvis udstyret er forbruger mere end de maksimale brugsgrænse for denne hub . Heldigvis er der en måde at overvåge USB strømforbrug for hver enhed gennem Windows Enhedshåndtering.
1 .
Klik på " Start " menuen , og klik derefter på " Kør " .
2 .
Skriv " devmgmt. msc "i " Kør " dialogboksen . Klik på " OK " knappen . Dette vil bringe op vinduet Enhedshåndtering .
3 .
Dobbeltklik på " Universal Serial Bus -controllere " filial for at udvide den .
4 .

Højreklik på en af de angivelser med navnet " USB Root Hub " og vælg " Egenskaber " fra menuen .
5 .
Klik på " Power "-fanen . Du vil finde den samlede effekt til rådighed til dette knudepunkt , der er anført under " Hub information " . I " tilsluttede enheder " område , kan du se de enheder , der er tilsluttet via dette knudepunkt , og hvor meget strøm hver enhed bruger .
6 .
Luk " USB Root Hub Properties " vinduet . Højre-klik og vælg " Egenskaber " for hver USB -hub for at kontrollere den samlede effekt , som at USB -hub og magten bliver brugt af de enheder tilsluttet til det.


Previous:nothing Next:hvordan man kan opdage skærmdrivere 

Kommentarer

Code:
change