hvordan man kan lave en skærm , der holder gang i sleep mode

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-25

Dvaletilstand er en strømbesparende funktion, hvor en computer lukker sig ned i en hibernative tilstand på grund af inaktivitet . Selvom det ikke er en fuld nedlukning , sover tilstand tillader computeren at slukke for skærmen og de fleste af sin planlægning , indtil brugeren er klar til at bruge computeren igen . Hvis din computerskærm er at gå i sleep mode , og du kan ikke få det ud , skal du undersøge computeren for at sikre, at alt fungerer korrekt
1 .
Check strømkablet for at sikre, at skærmen er korrekt tilsluttet, og at stikkontakten er strøm på .
2 .
Kig på de kabler, der forbinder skærm til harddisken . En løs kabel kan resultere i et tab af magt mellemrum , der tvinger skærmen i dvaletilstand . Hvis nogen af kablerne er flosset eller hvis forbindelserne er bøjet , og ikke passer korrekt , bør de udskiftes .
3 .
Hit vilkårlig tast på tastaturet . Dette skulle bringe overvåge ud af dvaletilstand og tilbage til regelmæssige funktion . Bevæge musen , kan opnå det samme .
4 .
Sluk for skærmen og derefter tænde den igen . Dette nulstiller skærmen og kunne løse problemet .
5 .
Nulstil hele computeren .
6 .
Sluk dvaletilstand helt ved at gå computerens egenskaber . I Windows XP , skal du højreklikke på skrivebordet skærmen og vælg " Egenskaber ". Vælg " Screen Saver "fanen og vælg derefter " Power ". Klik på " Aldrig " ved siden af alle de " System Standby " muligheder og klik derefter på " Anvend ". I Vista , få adgang til kontrolpanelet via menuen Start , og klik på " System og vedligeholdelse " og derefter " Strømstyring . " Klik på " Skift indstillinger " og derefter slukke alle de sover mulighed indstillingerne .

gode råd og advarsler


  • Hvis din skærm stadig er skifte til dvaletilstand , mens du bruger computeren, er det sandsynlige behov servicering .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan gøre smiley ansigter med en computer-tastatur     

    Kommentarer

    Code:
    change