hvordan man kan lave en usb tommelfinger drive

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-16

Flash memory-baserede USB- drev er blevet synonym med bærbar opbevaring , og er et vigtigt redskab for moderne computing . Men intet er værre end at forbinde din flash -drev til computeren og ikke være i stand til at hente dine filer . Hvis du har problemer med din USB tommelfinger drev , der er et par praktiske rettelser du kan anvende for at få drevet tilbage i orden
1 .
Tjek din drev. Afbryd din USB -flash -drev fra computeren , og sørg for , at tilslutningsstikket ikke er snavset . Hvis du finder der er nogle fremmede stoffer på stikket , tørre dem af med en klud fugtet med sprit . Så tør stikket helt og re- forbinde den til computeren .
2 .
Aktiver USB -drev . Hvis du bruger robust sikkerhedssoftware , en offentlig computer , eller for nylig har udført systemvedligeholdelse , kan USB -drev er blevet et uheld deaktiveret . At genaktivere enheden på en Windows- operativsystem , skal du åbne "Kør " dialogboksen , skriv " mmc " og tryk derefter på "OK " . Når det nye vindue åbnes , skal du gå til menuen "Filer" , vælge "Tilføj /Fjern Snap I " og derefter klikke på " Tilføj " efterfulgt af " Device Manager " . Derefter navigere til din USB- enhed ( skal navngives efter mærke ), og klik på det for at se sin status . Hvis det er deaktiveret , skal du klikke på det igen for at sætte den i stand .
3 .
Brug Windows- Fejlkontrol nytte . Hvis din USB- drev ikke virker på grund af en beskadiget fil eller systemfejl , bør dette værktøj afhjælpe problemet . Naviger til "Computer " utility , fremhæve USB -drev og derefter til højre -klik. Vælg " Egenskaber " og derefter navigere til " Funktioner " fanen . Vælg derefter " Undersøg nu " under " Fejlkontrol " overskrift .
4 .
Formater USB -drev . Hvis ingen af de ovenstående metoder virker, er din sidste udvej for at formatere USB- drev . Dette vil gendanne funktionaliteten til drevet , men på bekostning af alt dit indhold . Gå til "Computer " utility , fremhæve USB -drev og derefter til højre -klik. Vælg " Format . . . " fra undermenuen . Et vindue vil poppe op . Vælg den filsystem du vil bruge , og tryk derefter på " OK "for at starte processen . Alt dit indhold vil blive slettet , og drevet vender tilbage til den tilstand, den var i , da du købte den .


Previous:nothing Next:Jeg opdaterede mit grafikkort driver , og nu vil computeren ikke starte 

Kommentarer

Code:
change