hvordan man kan opdatere en wi - fi usb -stik

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-13

Trådløs er blevet stadig mere populære. Den teknologi sparer tid og penge ved at undgå behovet for at køre netværkskabler gennem væggene i dit hus . Mens de fleste moderne bærbare computere er udstyret med trådløse funktioner indbygget i de fleste desktops kræver stadig en kabelforbindelse . Men du kan købe en USB- adapter , der vil tilføje trådløse funktioner til dit hjem skrivebordet eller endda en bærbar computer , der ikke har trådløs indbygget USB- adapter skal arbejde lige så godt som en indbygget Wi-Fi -kort , så længe som du holder dens driver opdateret . Driveren er den software , der gør det muligt for hardware til at fungere

Du skal bruge: .
trådløs USB -adapter


1
Log på computeren . . Åbn din internetbrowser , såsom Internet Explorer eller Firefox . Gå til producentens hjemmeside efter dit brand af trådløse adapter . Åbne sine " Support og downloads " side .
2 .
Find navn og model på din trådløse adapter . Denne information vil blive tydeligt på det fysiske adapter og /eller på den brugervejledning, der fulgte med dit produkt . Skriv modelnummeret i " Search "-feltet på "Support og downloads " side , og tryk på " Enter ".
3 .
Lad Downloads side til at indlæse for dit produkt model . Tjekke download kategorier for et afsnit hedder "Driver ". Udvid kategori og klik på den seneste version for at hente den nyeste driver . Vælg " Kør " og lad det slut downloading. En statuslinje blive vist , mens overførslen finder sted.
4 .
Følg anvisningerne på skærmen for opsætningen . Vejledningen vil lede dig gennem hele installationen . Klik på Udfør , når installationen er færdig . Genstart computeren for at færdiggøre opdateringen .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en usb printer 

Kommentarer

Code:
change